SPONTANARE TILL ITALIEN & FÖRRA VECKAN GENOM MOBILEN

| Jennifer

Hej på er!! Sitter på Bromma flygplats helt själv och försöker slå ihjäl några timmar. Har så mycket bilder från min sommar som jag inte hunnit visa än, bla min födelsedagsfest, Mallorca, Båstad, Köpenhamn, skärgården osv. Men ska försöka samla ihop allt snart och visa samt tipsa er om massa ställen.

Men först tänkte jag göra ett inlägg med lite snapshots från förra veckan som var.. väldigt bra ändå. Jag börjar äntligen känna mig som mig själv igen. Har ju mått sådär till och från hela sommaren men nu känner jag mig starkare än någonsin.

I onsdags åt jag på skålen med Clara & Stina. Det ligger i Solna och är så sjukt gott, har ni vägarna förbi måste ni dit, lova!?

I torsdags stod två event på schemat, först med Glossybox där i firade att de fyllt 8 år och efter hade Alice ett event på trädgården med Maybelline.

Jossan och jag, jag är så glad att vi funnit varandra! Vi hade verkligen en av sommarens roligaste helger i Båstad hon och jag. Här var vi på Glossybox event på APO med varsin välkomstdrink i handen.

Det bjöds på den största tårta jag skådat, drinkar och massa god mat.
Sen körde vi prossecco pong, jag gjorde manikyr, de som ville kunde tatuera sig osv. Jag är ju inte så mycket för tatueringar, förstå mig rätt kan tycka att det är skitsnyggt på andra men inget jag själv vill ha. Men blev nästan lite sugen där och då. Jag gick dock därifrån utan något bläck på kroppen.

Fredrinka, Sanna och Jag på Glossybox eventet innan vi tog en taxi vidare till trädgården.

Fredrika och jag! <3

Och kvällens andra event var det som sagt Maybelline och Alice Stenlöf som bjöd in till. Vi drack godisdrinkar och hade det supertrevligt. Efter ett tag fick jag och Jossan feeling så vi mötte upp några killkompisar till mig på Coquetel Social och därefter blev det en sväng till Spybar. Mycket rolig kväll!

Fredagsmorgonen började jag hemma hos Albin och Stina som bjöd på en riktigt god veganfrukost. Efter det fixade vi jobb med ett samarbete vi var behövde fixa innan Stina flyttade. Sen hängde jag kvar där halva dagen och vi spånade ideér samt fick en massa jobb gjort. Vid 17 tog jag en taxi hem till Söder igen där jag fixade iordning mig inför kvällen.

Jag och Sara x2 samt jag och Andrés på trädgården!

På kvällen hade jag nämligen bestämt träff med Sara och Sara. Vi satt hemma hos ena Sara och drack rödvin innan vi fick ner till trädgården. Där hängde vi med Andrés och massa flera. Superkul kväll!

Lördagen har jag inga bilder från men i söndags hängde jag i denna härliga pool hela dagen. Tog vara på sommaren som helt plötsligt bestämde sig för att dyka upp igen. Inget mig emot i och för sig! Sen blev det middag med Mickan på kvällen som jag saknat så!

Idag, måndag, vaknade jag upp till ännu en dag av strålande sol. Det blev frukost och podd på balkongen innan jag gick för att möta upp en kompis och jobba på ett fik. Sen vid 15 gick jag hem och var uttråkad och ringde Stina och vi kollade resor till Rom. Och fem minuter senare har jag en biljett i min hand, det mest spontana jag gjort på länge, men gud va kul det ska bli. Hon flyttade liksom för en dag sedan men jag saknar henne redan.

Så nu är jag som sagt på flygplatsen och måste avrunda detta inlägg nu då det är boarding på mitt plan. Vi hörs i Rom nästa gång. Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer