SEMESTERÅNGEST (?)

| Jennifer

Bilder från gårdagens härliga sommardag!

Hej på er! Nu har det stått tyst ett tag igen, vill verkligen uppdatera er och tänker ofta på att göra det. Men så fort jag sätter mig för att skriva något eller redigera en bild får jag typ ångest och väljer att inte göra något alls. Hoppas den känslan försvinner snart och jag börjar tycka det är roligt igen.

Sitter just nu i mitt hus på landet och uppdaterar medan solen är i moln. Här kommer lite bilder från gårdagen, vi var vid en sjö nära vårt hus och badade igår då det är för kallt att bada i havet - enligt min åsikt. Det var supersoligt hela dagen, vi hade med oss fika och bara njöt. Sen gick vi hem för att köra ett träningspass följt av en sen lunch. Och på kvällen gick jag och Sara ut på vår kvälls-pw.

Ska hem till stan idag och fira en vän som fyllt år. Ska bli superkul såklart men får ångest bara av att tänka på stan - vill stanna här ute föralltid. Vet att jag sagt det förr, men kan säga det igen, mår verkligen som bäst på landet. Skönt att det bara ligger 45 minuter från stan så jag kan åka ut hit imorgon igen. / Jennifer

Gillar

Kommentarer