NU ÄR DET JUL IGEN (?) & KRÄFTSKIVA

| Jennifer

Min onsdag, gårdag, började med att få detta fina paket levererat till ytterdörren. Älskar läppglanset, det ger en litne lätt rosa nyans på läpparna. SÅ fint! Sen åt jag frukost hemma och pluggade innan det var dags för lunch.

Jag mötte upp Josse utanför Polhem för att gå på deraspressvisning som hade tema... *trumvivel* JUL! Haha jag vet inte hur många dm jag fick av folk som bah men nu får det vara någon gräns. Haha och jag förstår om, det är knappt september och hela showroomet var julpyntat till max. Samtidigt som jag tyckte det var supermysigt och nästan längtar lite om det ens är tillåtet att säga haha?!?!

Vi fick även göra våra egna snaps och när vi kikat klart på alla nyehter gick jag och Josse ut på deras innegård där det bjöds på grillat.

Efter pressvisningen åkte jag till Nytorget och mötte upp Sara för en plugg-session. Vi drack massa kaffe, snackade plugg men även mycket annat. Hittade ett mysigt fik som jag inte suttit och pluggat på tidigare men fick en hel del gjort så tänker att dit måste jag komma tillbaka. När klockan slog 4 gick jag hem för att ta en lite powernap och fixa mig inför kvällen.

Vid halv sex kom nämligen en taxi för att köra mig till kvällens destination som var kräftskriva med ett gäng härliga tjejer och Boohoo.

// Stickad klänning HÄR // Väska HÄR // Skinnstövlar HÄR //

Jag var klädd i Boohoo från topp till tå kvällen till ära! Älskar mina nya stövlar, har länge letat efter ett tar snygga skinnstövlar och nu har jag dom äntligen! Sen är en stor favorit även mysiga stickade oversized tröjor/klänningar nu till hösten. Gör sig ju så snyggt ihop med stövlarna!

De hade dukat upp så fint och kvällen tema var rosa som ni ser!

Vi hade så trevligt verkligen , skålade, sköt rosa konfetti (som hamnade över all mat och i glasen haha), sjöng snapsvisor och åt massa god mat. Gräddtårtan till efterrätt var toppen över i:et. Tack Boohoo för min första och troligen enda kräftskiva iår. Vi hade så trevligt så kvällen gick lite för snabbt!

När vi var klara tog vi en taxi in till stan där jag och Jossan tog ett glas. / Jennifer

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Älskar den svarta klänningen 😊
nouw.com/evelinarou
IP: 173.231.62.94