MIN HELG I BLDER.. HUNDRA ÅR SENARE

| Jennifer

Haha jag älskar hur jag tjatat om att jag ska lägga upp min helg i bilder för er och sen när jag kollar igenom är det inte så mycket bilder ändå.. varför blir det alltid så? Man tycker att man fotar massa ju! Och som grädden på moset är kommer inlägget lagom till nästa helg haha.. Aja bättre något än inget!


Ja började min helg i torsdags redan med AW på Nellys nya showroom. Gick dit med Jossan och kikade på nyheter (vill ha allt!) och drack den goda drinken som ni ser ovan. Bland det godaste jag druckit seriöst!

Jossan och jag! 💘

På Rapide Brow event!

Efter ett ta gick vi vidare till NK där Rapide Brow bjöd in till event för att fixade brynen. Ja hoppade dock att göra det då och bokade in en tid till idag istället, men det vet ni ju redan. Väldigt trevligt!

Rebecca och jag, twin-bags!

Sen var det dags för kvällens tredje event som Triwa bjöd in till vid deras butik på Grev Ture gatan. Vi minglade på deras "uteservering" haha och drack cava, mycket trevligt. Diskuterade även sommarplaner, mina är fortfarande väldigt oklara.. Har ni något kul spikat?

Middag på Milles, älskar deras buffelmozzarella!

Vid 21 kurrade våra magar så då bestämde jag, Matilda, Becca och Bahare för att gå till Milles för en sen middag. Jag var inte så hungrig så beställde bara in deras buffelmozzarella! Sen beställde vi in hotshos till efterrätt innan vi fortsatte vidare ut på stan.

Sandra och Matilda!

Öppning av Hallwylska!

Rebecca och jag igen!

I fredags efter skolan mötte ja upp Matilda, Sandra och Rebecca. Vi gick först på ett event för ett nyöppnat företag som säljer typ de godaste jordgubbarna ni någonsin kommer testa. När vi var klara där vandrade vi vidare ner på Nybrogatan till Hallwylska som hade premiäröppning där Mastercard hade bjudit in till oss till en mysig middag tillsammans med Universal och Amanda Winberg. Vi hade as-trevligt! Drack bubbel, mingalde, åt god mat(rekommenderar ej den vegetariska pastan dock utan ta vegan burgaren som var så god!). Vi stannade till sent på kvällen, ett tecken på trevligt sällskap ellerhur?

Godaste drinken någonsin - hittar ni på APO!

När vi kände oss klara på Hallwyska gick vi tll APO och jag var tvungen att testa deras signatur-drink. Känns som jag var sist i Stockholm med att göra det typ haha.. Men den var riktigt god ialllafall! Sen avslutade ja faktiskt kvällen med att åka till Söder och gå till trädgården med Sara och hennes kollegor. Mycket rolig kväll och så skönt att ha gångavstånd hem typ!

Fina Anna!

I lördags gjorde jag inte mycket värt att dokumentera, satt och pluggade och jobbade hela dagen.. Men min kväll var lite roligare. DÅ gick jag med Matilda, Anna co på middag på Bergsmans. Tyvärr glömde ja säga att jag var vego innan så blev inte mycket mat för min del. Som tur var hade jag delat på en halv pizza innan för vet hur det brukar vara på såna middagar. Festligt och kul hade vi iallafall!

Marrrrilda och jag! Har alltid så kul med henne, vi har inte känt varandra länge men det känns som vi känt varandra för alltid.

Min klänning hittar ni HÄR !

Vi stannade kvar på Bergmans ett tag innan vi drog till V och mötte några vänner följt av vidare fest på Spybar. Hade en väldigt rolig kväll och träffade många roliga människor. Premiärutgång för barbent också! Älskar klänningen jag hade på mig i lördags, kände mig så snygg i den. Perfekt längd, snyggt med markerad midja och att den är långärmad.


I söndags vaknade jag upp vid 10 och då mötte ja upp en vän för att fota och ta en promenad. Vi strosade runt på käraste söder som bjöd på solsken.

Lunch på Kaferang och älskade Mickan!

Vi vandrade vidare ner till Nytorget där vi hängde, drack kaffe och åt lunch i flera timmar. Sen kände jag att min kropp var helt slut efter flera långa dagar så då gick jag hem. Hängde helt själv hela kvällen, gick inte ut en enda gång utan beställde hem MAX med Ubereat och tittade serier. Det är ändå sjukt hur man utvecklas, för några månader hade det vara ett mardrömscenario och vara och sova själv en hel kväll. Men nu har jag kommit underfund med att jag tycker om att vara själv någon gång då och då för att ladda om batterierna! Det var min helg, nu ska jag fortsätta med packningen. Det är kaos här hemma atm. / Jennifer

Gillar

Kommentarer

ebbanordqvist
ebbanordqvist,
Vilken fantastisk blogg ni har 😍 kram
nouw.com/ebbanordqvist