I'M BACK & FÖRSTA EVENTET EFTER SOMMAREN

| Jennifer

Älsklings Stina, kan inte förstå att hon snart lämnar mig igen för Rom...

Lunchen, sällskapet och location var magiskt.

Älskar mina nya smycken från Edblad. Har letat efter en lite tunnare kedja ett bra tag nu så blev överglad när ja snubblade över denna.

Smycken från Edblad och klänning från Boohoo.

I'm back, haha känns som jag alltid säger det.. Men som ni vet har jag mått lite till och från hela våren/sommaren. Nu sitter jag på tåget till Köpenhamn och har inget att göra så kände för att uppdatera här!

Igår var det dags för första eventet efter sommaren.. Det är ett tecken på att sommaren börjar lida mot sitt slut. Lite vemodigt kändes det faktiskt, så jag vägrade ge upp värmen och tog istället på mig somrigaste klänning. Något jag inte ångrar för det blev soligt och härligt. Vi hade det iallafall supertrevligt, smyckesmärket Edblad bjöd in till lunch på Bockholmen. Har varit där en gång tidigare på lunch och jag älskar miljön. Mysigt glashus som ligger precis intill vattnet. Innan vi åt lunch blev vi introducerade för Nidra yoga, något som jag testade för första men absolut inte sista gången. Johanna Hector som utövar det, lärde oss hur man ska vara i "fysisk sömn", dvs vid fullt medvetande medan kroppen sover. Då kommer man ner i ett välbehövligt djup som annars är svårt att nå. Ska testa detta mer i min vardag för att försöka få ett lugn då jag på senaste känt mig otroligt stressad och ångestfylld (glömde mina nycklar 5 gånger igår och låste mig ute 1 timme mitt i natten..haha).

När vi yogat färdigt blev det en vegetarisk lunch följt av en presentation av höstens kollektion. Både jag och Stina älskade allt! Till efterrätt blev det sorbet och grillad frukt medan vi fick välja ut våra favoriter från kollektionen. För mig blev det halsbanden som ni ser på bilden ovan och en (syster)ring som Stina har lika dan. Nu är vi snart framme i Köpenhamn så ska avrunda, puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer