FÖRSTA SOMMARDAGARNA

| Jennifer

Mina senaste sommardagar från mobilen..

I onsdags, förra veckan, fick jag sommarlov!! Vid 18 när jag lämnat in min hemtenta åkte jag till Reimersholme där jag bestämde träff med några vänner för att äta middag i kvällssolen. och alla badade förutom jag, så mysig kväll!

Vi köpte med oss sushi som vi åt! När vi kände oss klara fick jag skjuts hem av Sara på hennes cykel. Då insåg jag hur mycket ja behövde en cykel i mitt liv, så smidigt att ta sig runt överallt i stan. Och två dagar senare blev jag med cykel (vi skämtade idag om att det lät som när folk blir med barn men ja blev med cykel jag haha!).

Becka, Hanna och jag!

Samma kväll åkte hem till Sara där vi fixade oss lite snabbt innan vi mötte upp resten av tjejerna för att ta något att dricka. Sen fick vi sån feeling så vi fortsatte till trädgården där vi stannade till stängning. Mycket rolig kväll! Och jag gick utan smink, något jag gör nästan varje dag nu för tiden. Älskar att låta huden vila och ser fram emot till man får lite fräsch färg också haha!

Torsdagen kom och det var nationaldag! Hängde på Reimers hela dagen med Mickan, Hanna och Ronja. Vi åt pizza, tog mitt första dopp för i år och hade en sån trevlig dag. Råkade dock bränna mig då jag glömde solkräm, inte bra alls. Så viktigt att smörja in sig och ja som alltid brukar vara den som påminner mina vänner..

På kvällen på natonaldagen åkte vi ut till Hampus där vi grillade med några vänner. Mycket första denna dag, men även första grillningen för i år!

Mina fina vänner. Två linslusar och två som undvek kameran!

Det kändes även som första sommarkvällen på riktigt. Haha ni bah nu får du skärpa dig! Men det var varmt, strålade sol hela kvällen, bad på dagen följt av grillning på kvällen. Vad mer kan man begära? Under middagen planerade vi även vår sommarresa lite som går av stapeln vecka 31. Galet taggad!

Igår, söndag, hade jag inga planer what so over. Bestämde träff med min kompis Malin vid Nytorget. Vi åt brunch på Kaferang i säkert 2 timmar. När vi var klara solade vi vidare på Nytorget i någon timme. På kvällen åt jag den traditionella söndagsmiddagen med släkten och sen avslutade jag helgen med att hänga med Matilda. Vi åt glass och snackade livet.

Veganbrugare på Mahalo!

Idag vid 10 plockade jag upp Stinas kille hemma hos honom sen åkte vi ut till Arlanda för att hämta upp Stina som landade med sitt flyg strax efter 11. Och äntligen är hon hemma för sommaren!!! Stackarn hade så mycket resväskor i och med att hon flyttar hem från LA permanent, tur att vi var där och hjälpte till haha.

När vi kom in till stan igen så åt vi lunch ihop på Mahalo och hände i några timmar. Sen blev Stina för trött och behövde powernapa, förstår henne dock LA-jetlagen är den värsta. Jag köpte med mig en vattenmelon hem (hade sjuk craving) som jag åt till mellis. Sen cyklade jag in till stan för att lämna tillbaka lite kläder jag köpt som inte blev bra.

Och nu inväntar jag mitt middagssällskap ska komma hem till mig så vi kan gå ner till Ica och handla ingredienser till en potatissallad. Blir det mer somrigt än så? Skulle inte tor det! Som ni märker har jag njutit av sommaren och det underbara vädret de senaste dagarna därav dålig uppdatering. Men nu när skolan äntligen är över ska jag försöka bli bättre, I promise! / Jennifer

Gillar

Kommentarer