FÖRSTA DAGEN I LOS ANGELES

| Jennifer

Hej älskade ni! Jag sa aldrig det här på bloggen men för två veckor sedan bokade jag en resa till LA för att hälsa på Stina. Kom fram i söndags men vi hade så mycket annat att tänka på så tog inte en enda bild från den dagen faktiskt! Har saknat henne så mycket, vi har ju typ inte setts på säkert 3 månader, så prioriterade också att bara hänga och ha kul.

Igår däremot, måndag, tog jag desto fler bilder och tänkte dela med mig till er vad vi gjort so far. Stannar i en vecka så lovar att ni kommer få ännu mer uppdatering från solen. Hörde btw att det var superbra väder hemma i Stockholm också? Typiskt när man åker iväg haha..

Började morgonen med en promenad till stället vi skulle äta brunch på.

Okej jag är kär - i detta set! SÅ jävla snyggt och går att matcha lika bra ihop som var för sig.
Topp hittar ni HÄR och kjol HÄR!

Brunch på Butcher, the baker, the cappuccino maker! Jag var självklart tvungen att beställa in deras färgglada cappuccino som man sett cirkulera på instagram.

Stina & jag! Glada då vi lyckades matcha in happy hour på Zinque.
Stinas glasögon hittar ni HÄR
och mina HÄR

Utsikten från Stinas hus är så fin.

Jag vaknade upp vid mig själv igår vid 4:30 pga min jetlag, men tvingade mig själv att somna om till 6 då jag väckte Stina. Vi åt lite frukost, valde kläder för dagen och sminkade oss snabbt innan vi tog en promenad till The Butcher, The Baker, The Cappuccino Maker där vi åt brunch. Kan verkligen rekommendera det stället om ni ska vill äta en trevlig brunch och är i LA. Allt var super, speciellt min latte haha! 😉

Efter brunchen fotade vi lite innan vi tog en Uber hem. Hängde hemma ett tag då vi båda var lite sega innan vi åkte till Zinqué med Linnea för att dricka drinkar och äta smårätter i eftermiddagssolen. Efter det avslutade vi kvällen med take away sushi och badade bubbelbad på Stinas tak i solnedgången. Supermysig dag verkligen! Nu är det dags att göra sig iordning för en ny dag, klockan är 11 här och Stina är iväg på lektion i skolan. Vid 1 ska jag möta upp henne för att åka till Santa Monica där vi ska äta lunch och bada om vi vågar.. Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Vilka fantastiska bilder 💚🌸
nouw.com/emmaakarlegrund
FridaochTove
FridaochTove,
Åh vad mysigt!
nouw.com/fridaochtove
corneliaeri
corneliaeri,
Vad häftigt! Hoppas ni får det roligt och härligt <3
nouw.com/corneliaeri
amandaornebring
amandaornebring,
Åh, önskar att jag hade hittat detta café där jag bodde utanför LA. Ser helt fantastiskt ut!😍
nouw.com/amandaornebring