EN ANNAN DAG I ROM

| Jennifer

Första dagen i skolan idag! Känns så skönt att komm aigång igen och få lite rutiner i livet. Har varit ledig i sommar då jag inte mått så bra alls. Nu känner jag mig dock ner än redo för en revansch och använda hjärnan igen.

Jag börjar egentligen vid 12 idag men följde med en vän som har sin första dag i skolan så nu sitter jag i biblioteket och fick ett sug att uppdatera bloggen. Här kommer ett gäng med bilder från Rom i onsdags.

Vi var ute en sväng kvällen innan och drack några glas men några pluggvänner till Stina så i onsdags var vi lite trögstartade. När vi väl kommit ut, ätit frukost i lugn och ro samt fixat oss var klockan redan 2 på dagen typ. Haha samtidigt som jag inte hade någon stress alls, för är det något som är semester för mig är det just att inte stressa!!

När vi var klara gick vi till en park i närheten av Stina där vi satt i någon timme eller två. Köpte med oss lite picknick på vägen och bara vaaa. Supermysigt!

Tog lite outfit bilder också, och det var ju verkligen inte igår vi publicera något sånt här haha.

Stinas outfit: // Skjorta Vintage // Linne HÄR // Shorts HÄR // Solisar Saint Roches //
Jennifers outfit: // Denimbuister Gammal // Jeans HÄR // Solisar Fendi //

När vi fotat klart gick vi upp till Terrazza Les Etolies Atlante Hotels som är en takterrass som ligger supernära Vatikanstaten, dvs utsikten var helt underbar. Vi besätllde in varsin aperol spritz medan vi väntade på att vårt sällskap skulle komma!

Jag menar kolla in den här utsikten, MAGI!!
Vi satt där i några timmar och pratade allt om från egenförtagande, plugg och favoritmaträtt typ haha. Sen började allas våra magar kurra så då gick vi ner till ett område som jag glömt namnet på men som är supermysigt lite "söderkänsla" över det. Även där Stina går i skolan.

Vi hade fått tips om en restaurang som tydligen skulle vara super, men tråkigt nog var den stängd när vi kom dit. Så vi gick till ett annat ställe i närheten där vi beställde in pasta i mängder och delade på rödvin. Middagen var supermysig och tiden bara sprang iväg, plötsligt var klockan 12 och då tog jag och Stina en taxi hem.

Nu ska jag gå och låna en bok som jag behöver till min nya kurs. Vi hörs mer ikväll! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
artist
artist,
Vad mysigt!
nouw.com/artist
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad mysigt det ser ut! <3
nouw.com/sarahlinnsliv