DW HOUSEPARTY & BERGHAIN FEST PÅ SPYBAR

| Jennifer

Ja, ni hör ju.. min helg har varit otrolig festlig!! Och otroligt j*kla rolig!

Huset festen var i låg ute på Värmdö och precis vid vattnet.
Vi tog gemensamma partybussar ut dit från stan, vi drack skumpa och hela bussen sjöng med i låtar. När vi kom dit möttes vi det en kille som spelade piano, väldigt fint.

I huset fanns allt för det ultimata housepartyt, ett rum med beerpong, flera barer, dansgolv osv. Sen fanns även kanske det bästa, ett rum dit man kunde gå och shota. Vi shotade kanelbulleshotar som må vara det godaste jag druckit i alkoholväg haha!

Jag bar en klänning från Modes Stockholm som jag fick massa komplimanger för.
Var först lite skeptisk då jag inte tycker jag passar i brun, men tar tillbaka allt för det var det skönaste klänningen jag någonsin burit och man kände sig snygg!

Fredrika, Jag, Elin och Elin så fina tjejer som vi hängde med typ hela kvällen!

Jag och min älskling @Fredrikapersson <3

Efter Daniel Wellington festen drog vi vidare tin till stan för efterfest. Det blev en ganska sent vilket resulterade i att jag mådde sådär på lördagen. Följde ändå med min mamma och kusin till Operan där min kusin dansade balett och efter det blev det lunch på Nyko.

På kvällen bjöd jag över tjejerna hem till mig på lite förfest. Vi åt pizza, lyssna på musik och shotade glittershots. Sen vid 22 tog vi en taxi till Spybar där vi firade Emma och Jossan. De hade Berghain tema på sin fest och klädkoden var läder och latex.

Födelsedagstjejerna! <3

Hanna, Becka, Mickan, Clara, jag och Fredrika! <3

Kvällen var så lyckad och rolig! Med vid 2 tiden kände jag att jag var för trött och åkte hem. Söndagen myste jag hela förmiddagen, jobbade och avslutade helgen med museum och familjemiddag. Var dödstrött på kvällen och somnade redan vid 21, det händer aldrig mig annars haha. Men det är ett kvitto på att det var en väldigt rolig helg. / Jennifer

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.85