DET VAR INTE IGÅR..

| Jennifer

Hur fint & mysigt hade de inte dukat upp?

Live-uppträdande av en gullig liten gubbe som sjöng italienska visor medan vi åt pasta, kändes som vi var i Italien för en stund.

Aldrig en tråkig stund med dessa bordsdamer @moamattsson & @gertrudes

Satt även bredvid älskade @Fredrikapersson

Middagen avslutades med glass, och vi konstaterade hur gott och fräscht det är! Skulle nog aldrig köpa med det hem, utan är mer än chips-tjej haha.. Men nu kanske det blir ändring på det!

Jag bar en jeansskjorta från Rails & ett par jeans från Gina!

Det var inte igår.. närmare bestämt mer än två veckor sedan. Jag behövde verkligen en paus för att fokusera på mig själv och mitt mående men jag börjar sakta men säkert hitta tillbaka till mig själv igen. Och helt ärligt har jag saknat att logga in här och prata med er. Måste också tacka för att ni är så himla fina som har skrivit och stöttat mig här och på DM, samt mina underbara vänner/familj som alltid finns där. Hade gått under utan er. ❤

Tänkte börja att blogga lite lätt igen, för ja har verkligen saknat att skriva av mig. Först ut kommer lite bilder från gårkvällens middag tillsammas med Vass & Nae. Nae är ett italienskt veganskt och ekologiskt (så bra!) hudvårdsmärke och vi firade deras lansering på den svenska marknaden. Middagen var i en superfint inredd lokal ute vid gärdet och det bjöds på pasta, bröd, mozarella, vin och all italiensk mat man kan tänka sig vilket alltid är trevligt. Nu ska jag fortsätta skriva på min hemtenta som ska vara inne imorgon.. suck.

Men jag lovar er att det inte kommer ta lika lång tid till att vi hörs igen. Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Så fina bilder och vilken härlig kväl det såg ut som!
Helt rätt, ta hand om dig i första hand<3
nouw.com/fridaochtove
Matilda Berlin,
Men åh! Välkommen tillbaka fina! Har verkligen saknat dig här! Stor kram
matildaberlin.se
Systrarnaq
Systrarnaq,
Tack finisen <3 KRAMAR
nouw.com/systrarnaq