ÄLSKAR DENNA STAD.. LITE FÖR MYCKET.

| Jennifer

I söndags hade vi en fullspäckad dag i Rom. Vi började dock dagen med en lång sovmorgon följt av en mys-frulle hemma hos Stina. När vi ätit upp, duschat och gjort oss klara begav jag, Stina, mamma och Sanna oss ut.

Och såhär glada blir vi när vi får beställa glass haha!

Det var så himla varmt i söndags, 30 grader och strålande sol. Så efter att ha gått vägen från Stina in till Vatikanen kände vi alla att vi behövde svala av oss. Det gjorde vi med att köpa glass. Kvällen innan hade vi fått tips av en italienare att glassbaren "Old Bridge" som ligger precis vid Vatikanen skulle ha Roms bästa glass. Och inte var vi fega att testa det. Sant som sagt, det var typ den godaste glassen jag någonsin ätit!!!! Bästa av allt av att man betalade 3 euro och fick hur mycket glass man ville, DRÖM!

Sen försökte vi oss på att få lite fina bilder med våra glassar. Men att posha med glass i 30 graders värme är fasiken lättare sagt än gjort.. Efter en sekund börjar glassen rinna och vi hade stora problem som ni ser. Vi hann iallafall få en bra bild innan kaoset bröt ut..

// Klänning Boohoo // Tshirt Filippa K // Boots HÄR // Väska Chanel //

Mamma, jag och Stina mätta och belåtna efter att ha tryckt i oss massa glass haha!

Vi nöjde oss inte där utan det blev även ett stopp för lunch på en restaurang i Trastevere. Trastevere är ett så mysigt område i Rom. Känns lite som Roms motsvarighet till Söder. Mysig gator och goda restauranger. Jag och Stina beställde in varsin pizza och en sallad som vi delade på.

När vi ätit oss mätta både på glass och pizza fortsatte färden, denna gång med riktning mot Palazzo Corsini som är ett gammalt slott som ligger precis vid Stinas campus. Det var så otroligt vackert location både på utsidan och insida, rekommenderar er verkligen att ta er förbi där om ni har vägarna förbi.

Sanna & jag på museum!

Ser ni hur fint det var här? Drottning Kristina bodde i det här slottet efter att hon abdukerade sin tron. Det fanns ett "Kristina"-rum där hon hade tagit sina sista andetag i livet där vi var inne. Väldigt spännande! Hade inte direkt tackat nej att bo i det där slottet!

Jag och Stina! <3

// Linne HÄR must have i garderoben!! // Byxor HÄR -20% off // Väska Fendi //

Under middagen körde den sötaste bilen ever in på torget, blir det mer idylliskt än såhär?

Stina fick en del frågor om klänningen hon bar på middagen och den är från Nelly men har inte kommit ut än. Hojtar till när den finns ute!

Efter en hel dag på stan gick vi hem till Stinas läggis för att vila fötterna lite och byta om inför kvällen. Vi hade bokat bord på en restaurang på Pantheon torget (som blivit lite av en favorit, alltid så mysigt att sitta där för antingen middag eller bara en drink!). Vi alla beställde in tre olika pastor som vi delade på och drack bubbel. Efter middagen blev det en liten drink på ett ställe i närheten innan vi gick hem. Det var vår söndag i älskade Rom. Älskar denna stad.. lite för mycket. / Jennifer

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad mysig dag kan jag tänka mig ni hade i Rom och ursnygg klänning på sista bilden <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Systrarnaq
Systrarnaq,
johannakjell
johannakjell,
Såå härliga bilder!! 😍
nouw.com/johannakjell
Systrarnaq
Systrarnaq,