blir så less på dig bete dig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 308 Readers

Likes

Comments

asså de här med känslor

  • 374 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

tränat i 1 vecka i sträck nu ^^ mer mer mer

  • 425 Readers

Likes

Comments

festa sönder så försvinner allt.. lev i dag som de vore den sista :) man kan inte sitta o gagga om de som fuckar ditt huvud. bara ta en vodka o dansa :P ångra aldrig någonting som en gång fått dig att le ^^ glöm och förlåt alla gör misstag :) livet är för kort för att ha drama :) men om personen gör om samma misstag va smart :) haaareee

  • 434 Readers

Likes

Comments

äckel smustbarn

  • 452 Readers

Likes

Comments

bort från mig så lever jag vidare för du förstörde bara mig :))))

  • 462 Readers

Likes

Comments

finns de någon som tar någon av mina känslor seriöst? är så less på att bli sårad gång på gång. Och bli utnyttjad gång på gång.. och de roliga är varför alla frågar mig varför ja blivit så kall? HAHAHA ja undra :) haft många men en sak jag kan säga ärligt att du va den enda killen ja skulle kunna leva me. du betyder allt . Men att leka me den känslan gjorde mer ont än med do andra. När jag sa inte älska dig så ljög jag, när jag sa att jag inte behöver dig så ljög jag, när jag sa rör mig inte. så ljög jag.. jag va tvungen för jag är så rädd att bli sårad .. men du är bara en player som alla andra. Du kommer krossa mitt hjärta och de tänker jag ej gå med på. Men du lyckades endå. den ni känslan från överlycklig och kär till jag vill inte göra något alls längre känslan.

  • 506 Readers

Likes

Comments

äre någon som någon gång känt sig så jävla pist of så du skulle vilja ge personen en feeeeet örfil? asså ditt smutts baaaarn att jag ens lät dig peta på mig så många som du legat me så mycket som du ljög för mig så mycket skit du sa så orespekt lös du är Hur i helvete kan man låta någon röra en då? någon som vet ? vafan kärleken gör me en? att de finns såna vidriga människor som rör dina vänner och inte kan stå för de? ÄCKLIGT . hoppas du fan går o knullar sönder henne. För du är så of i mina ögon just nu att jag skulle kunna gå ut o träffa dig spotta dig i ansiktet och säga smuts till dig. sen gå. är du inte så pass gammal att du inte ens vet hur man har respekt? skulle vilja sparka in ditt huvud i hennes röv för de är väll där du antagligen vill vara? de är så jävla Slut lekt me mig, de är så fucking Slut litat på folk. du har fucking fel i huvudet påguuuuud. och våga inte visa dig på min skärm igen. Då är du så gått som över för dig. hatar dig blir äcklad av din falskhet HORUNGE om ja ljuger. är så pist på dig. svär om du brann o jag hade vatten :) vetu jag hade fanemej druckit vattnet o låtit dig brinna så fucking låg är du i mina ögon HORUNGE OM JAG LJUGER!!!!!

Likes

Comments