Header

Idag klaffade allt, detta ledde till... VINST!
Lyckligt lottad med denna ponny! Nu är han överröst med godis och pussar! Nu är vi hemma och han står hemma i sin Box! Imorgon ska vi ut i skogen de är han väll värd efter denna helg! Nu är vi mer än taggade på vad benhårda säsongen har att ge oss!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hoppade idag och vi var NOLLA😍
Många onödiga missar och onödiga gallopsprång men älskar min lilla ponny! Vi vågade till och med vända lite 😅
Imorgon satsar vi på större galopp och bättre grundgallop!

Men. Så nöjd över min lilla prins! Och han har skött sig super på meetinget. Nu sova för att morgon fodra 06:15👌🏻
Ska man ha häst så kommer allt arbete där till! Men han är värd varenda minut!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag drar jag och pappa och lilla gul till Högbo på tävling!!!!!!
Sååååå kul 😍 shit har längtat så mycket på att få komma ut igen efter skadan! Vi åker och hoppar två LC bara. Men de är ändå en bra bit på vägen tillbaka! Han har varit super fin nu senaste veckorna så hoppas han kan visa de sodorna i helgen oxå! Men har verkligen inga förväntningar och inga krav på prestation från varken min eller hans sida, vi tar dag för dag och gör de bästa av situationen.

Sjukt kul iaf!

Nu är vi snart i Solna och jag äter mig tjock på godis i bilen 😅
Skriver med när vi är framme och jag har joggat ponny!

Kram så länge

Likes

Comments

Onsdag vilket betyder att jag är ledig! Så de firades med att jag och mamma åkte in till stan och gjorde varsin ansiktsbehandling på
60 min! Drömigt skönt, väldigt behövligt!
Allt från rengöring, portömning och ånga.

Sen hem jag lagade lunch. Kycklingkebab sallad!

Sen stallet hoppade Scott, klockan och lite studs! Svårt med klockan tycker jag! Att kunna göra så lite men samma sak 10000 gånger om jag vill. Klurigt men han var duktig!

Sist gymmet i 90 min😍 armar och rygg + plankan. Vi har bestämt att alltid göra plankan för att bli lite starkare varje dag. Och man kan aldrig göra för mycket plankan till skillnad från tex köra bara ben 7 gånger i veckan. Bra pass och de kommer kännas imorgon!

Nu sova och imorgon skolan och sen gym sen Scott! 😍
Godnatt så länge!

Likes

Comments

Dagen började med träning för Lotta Björe! Hästen var super fin och kämpade hela passet, finns en kort film på Instagram.
Sen innan mello byggde jag och pappa ihop tävlings skåpet till Högbo! Hur snyggt?!?!

Imorgon träning för Lotta kl 12:30-14 sen gymmet! Gäller att hålla igång!

Likes

Comments

Godmorgon!
Klockan är 08:15 och vi har morgonfodrat och släppt ut alla hästar. Stallet är mockat och klart, nu hem och bytta om för att åka på min systers barndop. Sen tillbaka till stallet för att hoppa lite studs och markarbete.
Produktiv lördag men nu är snart säsongen igång och jag vill att vi ska vara redo!

Kram så länge!

Likes

Comments

Feeeeeedag!
Äntligen! Ikväll har jag båda hästarna och båda ska ridas ett ordentligt pass. Imorgon är de dop på morgonen och sen ska jag åka och hoppa min lilla ponny.
Men först uf lektion på lite mer än två timmar.
2,5 timmar kvar till
Helg kämpa!

Likes

Comments

I söndags var vi på p&j ladys första på säkert 10 månader och scotts första efter min skada! Duktiga små hjärtan! Lady väldigt glad hoppade bra men nästa gång får vi gå upp en klass hon hoppade 50cm, de var ingen hoppning de var mer markarbeten för att hon skulle få komma ut men hon sköte sig! Så nästa gång vågar vi oss säkert på 70cm!
Scott hoppade två stycken 70cm. Inne på framhoppningen hade jaga svårt att hitta några distanser. Var lite osäker själv har inte hoppat jätte mycket innan! Men min prins sköte sig och tog oss runt 2 rundor med två ryttarmissar med 0 fel! Väldigt rytmiskt och bra men en kommunikations miss och jag l in ett till för vi hoppade lite stort in en linje skulle fortsatt rida framåt bara men men! Han var så fin! Så nu har vi anmält oss till röstat klassen för säsongen 17-18 februari i Högbo! Sjukt kul!
Nu massa träning och massa ut i skogen för att han ska få göra annat än bara trimma inne. Kommer nog bli bra🙈

Likes

Comments

Stolt över min prins idag! Som hela tiden kämpat och försöker trots att det är tungt! Idag körde vi galopparbete inne, enkla byten, skolor och börjat på byten igen. I bak är vi fortfarande lite klena efter den ofrivilliga villan så dör kommer bytet senare men d kommer. Imorgon kör vi ut i skogen! Tror jag han kommer gilla:) men först första dagen i skolan efter julen, sjukt otaggad!
Men börjar morgonen kl 05:00 på gymmet!
Sen tar vi dagen som den kommer.

Hörs imorgon pusssss

Likes

Comments