​Hejsan!

Jag tänkte berätta om vad jag gjort i helgen.

I fredags så spelade jag just dance typ direkt efter att jag kom hem från skolan. Jag var ute lite och försökte stå på händer, men det verkar som att jag aldrig lär mig att göra det. Tror det är att jag blir för feg och är rädd att jag ska slå över när jag väl har kommit upp. PÅ kvällen kollade jag på tv, gick och la mig ganska tidigt för att vara helg, runt 22.30 tiden tror jag att klockan var, men var jätte trött. 

Igår vid 10.30 ungefär gick jag ut på en promenad på cirka 7 km. Är fortfarande förvånade över att jag gjorde det och vart jag fick lusten ifrån. Brukar aldrig få för mig att gå ut och gå om typ inte mamma ska ut och gå då brukar jag följa med ibland om jag kan. PÅ eftermiddagen kom Moa hit och sov över till idag. Igår kväll var vi i Hajstorp på skördefest. Där var det handarbeten och musik. Vi var där kanske en timme och sen åkte vi hem och satte oss framför tv:n. 

Idag har jag inte gjort så mycket än, jag och Moa vaknade vid cirka 10 tiden idag och låg och drog oss i sängen en stund innan vi åt frukost. Hon åkte hem vid 11..30 tiden. Och jag satte mig då och gjorde en engelska uppgift som ska vara inne på onsdag, men skönt att vara klar med den innan. Nu så ska jag nog lägga mig och läsa och i eftermiddag någon gång ska jag och min lillasyster hjälpa mormor med att tvätta hennes bil. Sen blir det väl att förbereda sig för morgondagen. 

Puss å kram Frida

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments