Hej hej, jag och Alba har inte skrivit på ett tag de beror på lite personliga saker och att jag har inte orkat helt enkelt. Så jag känner att det är dags att börja igen. Inte så himla mycket som hänt på senaste tiden förutom att det är mycket i skolan och det ska bli så jävla skönt att få jullov det behöver jag verkligen eller inte bara jag som behöver det, ni behöver säkert det lika mycket som jag. Får jag fråga en sak? Är det bara jag som tycker att det är så himla skönt utan snö. Även om det är mysigt och känslan när det snöar är nästan magiskt, men jag är så himla glad att det känns som höst.
/L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 330 Readers

Likes

Comments

​Det snyggaste just nu, tycker jag personligen. Knee high boots är snyggt men personligen så tycker jag det här är snyggare just nu till hösten.

-A

Likes

Comments

Idag har det inte varit en stark dag, jag gick upp vid 7 klädde på mig yoga pants en tjocktröja och Uggs. Jag la faktiskt ner ett par jeans i väskan om jag skulle känna för det men tror ni att jag gjorde det? Nej är svaret. Jag tog två powernaps i skolan en på SO och en liten på engelskan, det behövdes väldigt mycket även fast jag somnade 11 igår. Efter skolan så åkte jag till forum och möte Alba, och åt på espressohouse. Sedan lämnade hon mig i 40 min och möte mig på gymmet senare på kvällen. Där vi körde våra vanliga pass poledancing och abs and ass, Nu går jag och lägger mig med träningsvärk som jag vet kommer bara bli Grovare dem kommande 2-3 dagarna... Nu blir det sovdags för mig, Gonatt.


//L

Lite gamla bilder från Österrike

  • 772 Readers

Likes

Comments

Om 2 dagar så kommer Balmains collab med Hm ut. Jag hade tänkt att köpa ett par grejer som jag ska vissa. Kl 09.00 så släpps det i butiker och kl 10.00 så kommer det ut online. Jag skulle beskriva kollektion som väldigt glammig och detaljerad med pärlor och broderier och massor med guld knappar och kavajer väldigt typisk för Balmain.  Jag personligen har valt ut dem lite enklare klädesplaggen från kollektionen. Jag är fortfarande arg på mig själv Alexander Wang, så jag tänker inte missa det här. Gör ett inlägg om jag lyckas få tagg på något på fredag,

En enkel tröja 299kr

Det här är det jag ska defentivt satsa på kostar bara 599kr

Den här klänning är lite dyrare men inte dyrast av alla fina klänningar 1499kr

-A

Likes

Comments

​Jag kan inte sova för tillfället, så jag gjorde en snabb polyvore och tänkte att jag kunde lägga upp den här. 

Mina planer för morgon dagen ser iallafall ut så här att jag kommer barnvakta och sen ska jag på ett "möte" med några kompisar om en spännande grej, om allt går bra på "mötet" så kommer jag skriva om det här. Nu ska jag skriva klart min svenska argumenterande text och sen ska jag kolla på netflix.

- A

Likes

Comments