Hej på er! Var verkligen så trött när jag gick upp imorse och det blev ju inte bättre av att se Karin ligga här hemma och sova :-(( (eftersom hon har studiedag) Går i skolan till halv fyra idag och ska träna lite senare på kvällen... Hoppas ni får en bra måndag!! //Edith

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas ni får en härlig onsdag!!

Likes

Comments

Hej på er! Igår firade vi Märtas födelsedag med en hel dag i Karlstad. Vi shoppade, käkade på restaurang, var på bio och hade det allmänt kul(!!) Vi hade alla väldigt höga förväntningar på filmen insurgent (som är uppföljaren till divergent) och den levde minst sagt upp till våra förväntningar. Super bra film som vi verkligen skulle rekommendera, helt klart 5/5 stjärnor.

Annars känns det trist att påsklovet redan är slut, det bara flög förbi(?) Har hunnit med ganska mycket under lovet så kommer troligtvis upp ytterligare ett inlägg senare ikväll. Hoppas att ni får en bra måndag imorgon kram!!

Likes

Comments

Hej på er! Känns så skönt och välförtjänt att det äntligen är påsklov eller hur(???) Både jag och Karin var ju sjuka största delen av förra veckan och jag är inte helt frisk än med förkylningen, men men..
Igår åkte vi tidigt mot Göteborg då Karin ska spela SM här, jag hoppas även att vi ska hinna med någon shopping hehe..
Hoppas ni får ett underbart påsklov!!

Likes

Comments

Var i Sri Lanka i början av detta år så vi tänkte dela med oss av lite bilder. Kommer troligtvis även en part 2 & 3...

Likes

Comments

​Hejhej! Båda vaknade imorse med huvudvärk, feber och ingen av oss kände sig särskiljt pigga. Vi stannade därför hemma båda två och har spederat dagen framför gossip girl och pluggande. Vet inte hur många gånger vi kollat om serien egentligen haha, men den är så sjukt bra. Säsong 2 är nog den bästa enligt oss men 5:an och 6:an är även de riktigt bra. Hoppas ni haft en bra måndag​!

Likes

Comments

​Välkomna till vår nya blogg!!! Vi är två systrar på 16 samt 14 vintrar som gillar att träna, fota, resa och umgås med vänner och familj. I våran blogg kommer du att få läsa om vår vardag, träning, resor och massa annat. Hoppas du gillar det du ser, kram!

Likes

Comments