Indy Beauty

Hej på er!

För en månad sen bestämde jag mig för att testa Indy beauty. Hudvårdsserien är 100% vegansk och väldigt prisvärd. Det enda jag inte köpte var dag och natt krämen. För att jag har en annan som jag köpt från min hudterapeut, som jag inte kommer byta ut.

Indy Beauty Rich Cleansing Mousse: Överraskande bra, sminkresterna tvättas bort utan besvär men dock behövs det fler pumpar än 1.

Indy Beauty Refreshing Water Lily Facial Toner: Min favorit i badrumsskåpet, med denna får man verkligen bort allt och man ser om man varit noga med cleansing moussen eller inte.

Indy Beauty Elexir Serum: Jag tycker den är helt ok för priset, men det är inget serum ja skulle rekommendera det finns bättre där ute på marknaden.

Indy Beauty Moisturing Facial Oil: Brukar hälla i någon droppe i min ansiktskräm och jag gillar den faktiskt.

Indy Beauty Firming Eye Cream: Den ska tydligen få bort mörka ringar under ögonen. Inget jag märker av man kan lika gärna vara utan den.

Indy Beauty Facial mask: Älskar denna man märker verkligen att den gör någon skillnad. Den har en liten stickande känsla men inget obehag på samma sätt jag upplevt med andra liknande masker. Lätt att applicera. Lämnar en skön och ren känsla med mjuk hud.

Indy Beauty Antioxidant Hydrating Facial Mist: En återfuktande spray för ansiktet som man kan använda efter att man sminkat sig. Den gör sitt jobb och luktar gott.


Allt som allt gillar jag hudvårdsserien och den gör min hud len vilket är det viktiga då jag har väldigt torr hud under vinterhalvåret.

Kram Hanna

Gillar

Kommentarer