Har ni någon gång haft den där känslan som om inget vill funka och allt bara blir fel? Eller att hela världen typ hatar dig? Om du har de så vet du exakt hur ja känner nu. Jag orkar verkligen inte med något längre ja vill typ bara lägga mig i sängen o dö. Så dåligt mår ja! Ve inte va ja ska göra åt de :/ ja försöker va stark men det går typ inte :/ vet inte riktigt vad ja ska göra ngn som har ngt tips?

Puss// I


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • ida
  • 102 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget mot Uddevalla me Bambi, Magnus och Henke. Sov hos dom inatt inte kul att vakna av att ha henkes fötter i ansiktet! Hahaha Nee men nu ska vi inte va sånna haft en bra natt iaf men bloggar mer sen.

Puss// I


  • ida
  • 110 Readers

Likes

Comments

Hej eller godmorgon godnatt ja vet inte riktigt vad ja ska säga har inte kunnat sova än. Åkte från Jessica vid 2 inatt för ja mådde dåligt. Och har fortfarande inte kunnat somna! Ligger och tänker på en massa skit hela tiden men ja har haft några underbara dagar me Jessica men måste verkligen försöka sova klockan e ju fan 20 i 6... Ahh kommer typ sova bort hela dagen!:(
Sova o drömma om min prins lav ya:*
Puss// I


  • ida
  • 124 Readers

Likes

Comments

Tänkte skriva av mig lite. Ni måste inte läsa jag tvingar er inte. Men ja tänkte skriva lite om min älskling, ja kan börja me att....
Kevin e de bästa som har hänt mig vet seriöst inte va ja skulle gjort utan honom. Har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar honom! Skulle göra vad som helst för att va med honom dygnet runt vill aldrig lämna honom. Han e den killen som behandlat mig som en prinsessa seriöst asså! Som en prinsessa! Jag kan verkligen vara mig själv med honom vilket ja har haft svårt för! Och han älskar mig verkligen för den jag e ingen annan. Och ja älskar honom för den han e och ingen annan! Åh ja saknar honom så jävla mke! Skulle göra va som helst för att ligga och hålla om honom nu! Vill spendera hela mitt liv me den här killen bokstavlig talat. vi har snackat i ca tre år och jag har alltid vetat att han är speciell. Och äntligen är han min liksom! På söndag har vi varit tsm i tre veckor och dom här tre veckorna har varit dom bästa i mitt liv! Finns ingen ja vill spendera så mke tid me! Medans mina ex har varit idioter mot mig så e han verkligen en ängel. Han skulle aldrig få för sig att göra mig ledsen. Så fort ja ser att ja fått ett sms av honom så skiner ja verkligen upp ja blir typ ass glad. Han e min prins och ingen ska få ta honom ifrån mig!

Puss// I


  • ida
  • 134 Readers

Likes

Comments

hejsan hopas haha jag har sjukt tråkigt. hahahahahaha jag orkar verkligen inte e sjukt trött men inte sova än inte! sov ju hos jessica natten tills idag. och inatt sover min lillasyster hos mig vill verkligen inte sova själv men vill helst sova bredvid min älskling. vill ha pengar så jag kan åka till honom snart! jag o jessica va o käkade på donken idag sen åkte jag hem sen va ja hemma tills julia kom. så åkte vi till kållered och hämtade mina grejer pch sen hem igen. och nu sitter vi här! imon blire skola sen möta en halv tre sen till markland och möta en annan sen får jag se vad som händer! ska plocka lite på rummet snart. hoppas att den här månaden går snabbt vill till kevin så fort som möjligt dör här typ. saknar han ngt enormt! men men ja kanske bloggar lite senare. har inte så mycket att skriva om egentligen.

puss // I

Likes

Comments

Glömde blogga igår men marrah som hos mig från i söndags till igår. Så åkte vi till stallet o tog lite bilder men dom får komma upp senare! Sen gjorde vi inte så mke åkte t stan i träffa Sebbe. Sen på möte om sommarjobb vet ju va ja ska göra för pengarna iaf! Ska spendera dom me min underbaraste kille hade ja tänkt eller spara dom så ja kan åka till honom ofta. Idag har jag sovit halva dagen va i skolan sista lektionen vilket va 20 i 11 sen sluttade jag 20 i 12 så ja gick till Swedbank o lämna in lite papper. Sen hem o la mig i sängen o körde en match lol hahaha. Ja funderar på om jag och Jessica ska ha frågestund snart tillsammans eller en sån där om hur mke vi vet om varandra de beror lite på va ni vill ha typ. Kan säga att sova själv när man har sovit bredvid älsklingen i en vecka känns väldigt ensamt o man fryser sjukt mke iaf ja haha. Längtar till vi ses igen! Funderar på att städa lite de e värsta röran på mitt rum haha men ja e så sjukt trött! Nee men ska ta reda på när Jessica slutar så ska ja se om ja ska träffa henne innan tandläkaren :0

Puss// I
Likes

Comments

Oj har visst inte skrivit ngt sen i onsdags me kan säga att ja har haft 4 underbara dagar med älsklingen. Åkte från honom för ca 40 min sen eller ngt. Börja sakna honom så fort jag fick utanför dörren. Åh vill inte hem :( får sova bredvid Jessica eller ngt vill inte sova själv iaf! I onsdags va vi iaf och kollade på brasan me hans mamma. Älsklingen gav mig en liten uggla som han "van" på tivolit som va där. Sen i torsdags va vi på Kolmården sist ja va där va ja liten och gick vilse ;) haha. Albin kom inte till oss försen i torsdags så han följde ju me såklart. Så fick man träffa lite av hans släkt. Underbara kusiner säger ja bara. Två veckor har vi varit tsm idag känns som om vi blev tsm igår eller ngt haha tiden bara rusar förbi... Nee vi har inte gjort så mke dom andra dagarna mest kollat på film eller de har ja gjort iaf dom andra har spelat. Men har haft de mys ändå! När ja kommer till Göteborg så ska ja träffa min grymt saknade gullunge har inte träffat henne på 3 veckor de e nästan en hel fucking månad :0000 får se om de blir stallet imon måste kolla några saker först tror ja har möten. O sen fick ja ett sms inatt om att ja ska till tandläkarn snart. Hatar tandläkarn ussh tror ja ska dö varje gång ja går dit! Aja ska komma på ngt att göra nu bloggar mer sen!

Puss// IMin uggla

  • ida
  • 161 Readers

Likes

Comments