Vila i Frid

En känd skådespelerska hittas medvetslös i kvinnornas tvagningsrum på Yasuragi Hasseludden och kort därefter upptäcks ett äldre par döda i rum 327. Ingen av incidenterna verkar vara annat än olyckor, men hotellchefen Peter Berg och vd:n Nils Wedén får ändå onda aningar. När ytterligare en person avlider på spa-anläggningen, den här gången i de varma källorna utomhus, går det inte att förneka att det måste finnas ett samband mellan dödsfallen. Emma Sköld på Nackapolisens kriminalavdelning kopplas in som ansvarig och hon upptäcker ganska snart att detta inte är något rutinfall.

Jessica: En riktigt bra och spännande bok. En av mina favoriter böcker och författare. Boken är omöjlig att inte sträckläsa.Mycket bra miljöbeskrivningar och man vill så gärna följa Emma Sköld genom letade efter gärningsmannen. Emma Sköld är en person man vill vera mera utav.

Linda: Sarenbrant är en av min favoritförfattare. Denna boken är svår att lägga i från sig som alla hennes böcker. Den är spännande från start till slut. Den beskriver alla händelser väldigt bra och allt runtomkring. Emma Sköld  är  intressant att följa. Den får 5 av 5 📕📕📕📕📕❤Tack för du läste våran recension📚/Författarintervjuver ❤

❤Följ oss gärna på Instagram där vi heter Systrarnaboktokiga 👌🏻❤

  • 290 visningar

Gillar

Kommentarer

TinaHagglund
TinaHagglund,
spännande 😍
nouw.com/tinahagglund
clarabergertorres
clarabergertorres,
åh så spännande!
nouw.com/clarabergertorres
emmaalquier
emmaalquier,
Vad spännande!
nouw.com/emmaalquier
MissJohansson
MissJohansson,
Spännande! Jag har hört mycket om den boken faktiskt! Jag får ta att läsa den! Kul! 😊
nouw.com/missjohansson
Anna,
låter spännande!
annahauffman.vimedbarn.se
melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Lät sjukt intressant!
nouw.com/melissaskywalkz