Kvarnpojken- Erika Larsson Nordlund

Jessica, Linda

Efter en tuff vår i skolan för Adrian bestämmer sig hans föräldrar att hela familjen ska flytta från förorten till Adrians döda morfars hus på landet. Men allt är inte lätt i en ny skola och tydligen var det inte bättre förr heller. Ondskan fanns även då. Vilka grymheter har egentligen utspelat sig i byn? Och vem är damen vid bäcken eller är det dimma? Och hur hänger alla mystiska händelser ihop? Ibland kommer hjälpen från oväntat håll.


Jessica: Denna bok var annorlunda. En barn och ungdomsbok men kan absolut läsas av vuxna. Gillar att berättelsen utspelar sig i mitten av 1900-talet. Den var spännande men tyvärr föll den inte riktigt mig i smaken. Enkel att läsa så man kom igenom den rätt fort. Den handlade en hel del om mobbning, fick en del tankar när man läste. Gillar miljöbeskrivningarna i den. Boken får 3/5 utav mig 📕📕📕....

Linda: En spännande och en bok man fick mycket tankar av då den handlar om mobbning. Den är enkel att läsa och har sina små ställen som va mer intressanta. Miljö och karaktärsbeskrivningarna va bra. Omslaget känns kusligt och intressant. 

Boken får 4 av 5 📓📓📓📓❤Tack för du läste våran recension📚/Författarintervjuver ❤

❤Följ oss gärna på Instagram där vi heter Systrarnaboktokiga 👌🏻❤

Gillar

Kommentarer