Jag fann dej av Lisa Jewell

I East Yorkshire hittar den ensamstående mamma. Alice en man på stranden utanför sitt hus. Han har inget namn och ingen aning om hur han kommit dit. Utan att tänka sig för ordentligt bjuder hon in honom i sitt hem.
I Surrey inser tjugoettåriga Lily att hennes man har försvunnit. De har endast varit gifta i tre veckor och när han en dag inte kommer hem från jobbet är hon ensam i ett främmande land där hon inte känner någon. Och när hon inte tror att de kan bli värre meddelar polisen att hennes man aldrig har existerar.

Linda: Lisa är en ny författare för mej. En väldigt bra sådan. De är en sån bok man kryper upp i soffan under en filt och sträck läser. Den har sina råa och romantiska stunder. Brukar inte gilla när böcker hoppar fram och tillbaka i tid men man förstod väldigt mycket av att boken gjorde de så i detta fallet gillade jag de. Man ville hela tiden veta om Carl och ”Frank” är samma person. Så man blir väldigt nyfiken. Den är bra beskriven och de är inte så mycket skrivet om onödiga saker runt om som ”de stod tre tallar i ett hörn av vattnet” och de gilla jag att de inte va mycket ”döläsning”.
Rekommenderar denna boken. 5 av 5 📔📔📔📔📔

Jessica: Åh vilken spännande bok. Slutet var överraskande, måste vara hemskt att glömma minnet. Att få veta att ens make aldrig har existerat kan jag inte ens föreställa mig. Att följa dessa olika karaktärer var väldigt intressant och mycket roligt. Mycket bra miljöbeskrivningar och karaktärerna kändes äkta. 

Boken får 5/5 📕📕 📕📕 utav mig❤Tack för du läste våran recension📚/Författarintervjuver ❤

❤Följ oss gärna på Instagram där vi heter Systrarnaboktokiga 👌🏻❤

  • 157 visningar
  • Nära Nossebro

Gillar

Kommentarer