Inga tårar för Doris- Lotta Holmgren

Doris kom till världen, nio månader efter det att hennes mamma blivit våldtagen och växte upp i Vällingby, den nya ABC staden. Efter en tuff barndom, med en mor som inte älskade henne, utvecklades hon till en hårdhudad, tuff tjej. Hon kom att tillhöra de absolut populäraste i skolan, där att mobba var en självklar del av vardagen. Tonårsperioden bestod av partyn, sex och hålligång. Doris utvecklades till en snygg, smart kvinna som utnyttjade männen och deras svagheter. Men alla gillade henne inte och maktens pris är högt. Följ hennes väg i livet, familjen och karriären mot den absoluta toppen där hon blir både älskad och hatad. Hur ska det gå för henne? Kommer hon att lyckas? 

Jessica: En mycket intressant bok. Om att bli utsatt för en mardröm och sedan få uppleva konsekvensen det och aldrig kunna fly. Att få uppfostra ett barn som vart till av sådan hemsk och äcklig händelse så kan jag förstå mammans känslor för barnet men samtidigt kan ju inte barnet hjälpa hur man vart till eller av vem. Boken var mycket välskriven och en riktigt bladvändare. Bra med korta och välskrivna kapitel. Älskar omslaget, mycket passande för boken och vackert. Miljöbeskrivningar var helt okej i boken.

Boken får 4/5 utav mig 📚📚📚📚

Linda: En helt okej bok. Jag vet inte om jag hade klarat av den uppgift som hon står för. Karaktärer och miljö är bra beskrivna och omslaget är snyggt. Den är välskriven och man följer den med ett intresse för hur de ska gå för dom. Lite seg emellanåt.

Boken 3 av 5 📔📔📔
❤Tack för du läste våran recension📚/Författarintervjuver ❤

❤Följ oss gärna på Instagram där vi heter Systrarnaboktokiga 👌🏻❤

  • 264 visningar

Gillar

Kommentarer