Gröna, sköna vårvindar- Christoffer Holst.

Välkommen tillbaka till Bullholmen – där vårkänslorna blandas med ett olöst mysterium från det förflutna.

Det är maj och kriminalreporter Cilla Storm trivs med livet, även om hon är osäker på vad nästa steg för henne och pojkvännen Adam är. Bästisen Zacke är det dock värre med, han har tillfälligt separerat från Jonathan och får låna Cillas kolonistuga på Bullholmen för att vila upp sig.

På samma ö befinner sig mat- och vinprofilen Julia som håller på att färdigställa sin bok. Men en kväll när hon ser över till grannhuset på andra sidan viken blir hon vittne till något hemskt. Något som visar sig ha rötter i ett femtio år gammalt, olöst mord ...

”Gröna, sköna vårvindar” är den fjärde och sista delen i mysdeckarserien om Cilla Storm.

Omdöme: Även denna del var riktigt bra med härliga karaktärer,gillar att följa Cilla. En feelgood som har allt en feelgood ska innehålla. Boken är välskriven och känns välplanerad. Lagom långa kapitel med ett enkelt språk. Uppläsaren passar perfekt för boken. En bokserie jag gärna lyssnar om på. Gillar upplägget boken är skriven på, och författaren är mycket skicklig att få till bra karaktärsgestallningar och miljöbeskrivningar som är detaljrika och trovärdiga.

Boken får en stark femma av mig utav mig ⭐⭐⭐⭐⭐❤Tack för du läste våran recension📚/Författarintervjuver ❤

❤Följ oss gärna på Instagram där vi heter Systrarnaboktokiga 👌🏻❤

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer