En kväll i juni- Anna Lönnqvist

Ella och Ben träffas en junikväll 2007 utanför Gröna Lund. Efter en oförglömlig kväll tillsammans, skiljs de åt, men är säkra på att de snart kommer att ses igen.

Tolv år senare lever Ella i en trygg relation med sin barndomsvän Leon. Hon jobbar som frilansskribent och har precis fått ett erbjudande om att spökskriva biografin om den legendariska, men komplicerade, Fredrika Bergh – en av Sveriges mest framstående näringslivskvinnor.

Ella har aldrig glömt kvällen med Ben, så när han överraskande dyker upp på Fredrikas gods, ställs hennes tillvaro på ända. Men hon är fast besluten att en kväll för så länge sedan inte förändrar något.

Men ju längre hon kommer i arbetet med boken om Fredrikas liv, desto mer osäker blir hon på sitt eget. Ska hon göra samma misstag som Fredrika en gång gjorde, eller våga släppa alla förväntningar och leva för sin egen skull?

Omdöme: Åh vilken charmig och härlig feelgood. Den känns som en klassisk feelgood men ändå sticker den ut i mängden.  Välplanerad och välskriven med ett enkelt språk och lagom långa kapitel. Handlingen var spännande och gripande och väldigt charmig.  Älskar karaktärerna himla härliga och charmiga, fastnade verkligen för Ella och Ben. Mycket bra miljöbeskrivningar. Handlingen är rask och gripande,  man vill bara läsa mer. Håller tummarna för att det kommer en uppföljare.
Rekommenderas varmt att läsas.

Boken får 5/5 utav mig ⭐⭐⭐⭐⭐❤Tack för du läste våran recension📚/Författarintervjuver ❤

❤Följ oss gärna på Instagram där vi heter Systrarnaboktokiga 👌🏻❤

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer