Älskar, Älskar inte - Elenore Sager

Jessica, Linda, Feelgood, Romaner

Emilia är dryga trettio och redo att köpa villa, vovve och en bättre begagnad Volvo. Barn vill hon också ha. Gärna många. Helst nyss. Hon är tillsammans med Charlie som inte verkar redo att ge upp sitt sorglösa surfarfliv, men hon väljer att blunda för den petitessen. Han vet nog bara inte om att han vill bli pappa.
Lillasyster Madelen har precis allt hon vågat drömma om. Hon är nygift, har ett spännande jobb i tv-branschen och hennes lägenhet är som tagen ur en monter på möbelmässan. Allt är bäddat för nästa steg. Det är bara det att hennes biologiska klocka inte tickar, alls.
När Madelen fattar ett beslut som Emilia inte kan stötta, hänger inte bara systrarnas relation på en skör tråd hela Madelens stabila grund svajar, och hon inser att hon kanske är på väg att förlora allt som egentligen är viktigt. Samtidigt ställs Emilia inför ett avgörande och till synes omöjligt val. Vågar hon låta hjärtat styra?  

Älskar, älskar inte är första delen i en serie


Jessica: En välskriven och läsvärd bok. Dock så kom jag inte riktigt in i boken, vet inte varför men jag fastnade tyvärr inte för karaktärerna. Bra miljöbeskrivningar. Älskar omslaget, väldigt fint. Lagom långa kapitel med ett enkelt språk. Handlingen var välskriven och det innehåller kärlek,vänskap, ja den en feelgood ska innehålla. Även om jag inte fastnade för denna del så vill jag absolut läsa fortsättningen.

Boken får 3/5 utav mig 📘📘📘

Linda: Gillade inte riktigt denna bok. Men vet inte varför. Kändes som en tjatig bok på något vis. Miljöbeskrivningar va väldigt bra men gillade inte karaktär beskrivningarna , fick inte personer framför mig. Omslaget är fint.

Boken får 2 av 5📖📖❤Tack för du läste våran recension📚/Författarintervjuver ❤

❤Följ oss gärna på Instagram där vi heter Systrarnaboktokiga 👌🏻❤

Gillar

Kommentarer