Barnfritt

Det blev lite dåligt med sömn här i slutet på veckan. Barn som sovit oroligt och som tycker att 04-tiden är en trevlig morgontid, suck... Vissa dagar kan jag nästan inte tänka på något annat än att få sova! I fredags bar det hur som helst av mot Göteborg igen och silversmidet. Det blev en intensiv kursdag men också väldigt rolig. Ni kommer framöver hitta många smycken med steninfattningar på vår instagramsida (@sistersbyheart_jewelry). Dessa två ör precis nygjorda i Sterling Silver med bergskristall och tanzanit.

Bergskristallen är den kraftfullaste healingstenen bland alla kristaller. Den beskyddar mot all negativitet och anpassar oss till vårt högre jag och den tar bort smärtor. Den sägs vara en länk mellan de himmelska stjärnornas energi och våra själar.
Tanzanitens energi står för transformation, utveckling från lägre energier till högre. Den kallas "The stone of magic" för sin förmåga att förvandla ett känslomässigt eller mentalt tillstånd till ett annat. Den lyfter energin. Den ger lätthet, balans och harmoni. Den lugnar ner. Det är en sten för tredje ögat, intuition och förmåga att betrakta, att vara i meditation. Om man har stressproblem, är arbetsnarkoman eller har svårt att ta det lugnt och koppla av sägs tanzaniten vara en hjälp.

Igår var det dags för lite barnfri tid. Första gången sedan Siri föddes som jag och Dejan var ute på något tillsammans! Vi var på A Tribute To Dire Straits och åt god mat och dryck tillsammans med Ivan och Johanna. En toppenkväll på alla vis! Samtalen blir helt andra mellan oss fyra utan barn och vi glider in i gamla roller som vi hade innan barnen. Ibland känns det skönt att kliva ur föräldrar rollen för ett ögonblick!

Source error

Jag hade på mig en blommig klänning från Nelly, lockade håret och lösögonfransarna åkte på! Passar gärna på med lite glamour när jag får chansen, haha!

Naglarna blev i en gråton med självlysande gula hjärtan, lite roliga!
/M

#trött #silversmide #magiskastenar #healingstenar #bergskristall #tanzanit #smycken #älskarsmycken #barnfritt #barnfri #egentid #direstraits #klänning #lösögonfransar #naglar #nagellack #nagellack

Gillar

Kommentarer