Återbesök

Då hade det blivit dags för mitt återbesök av 3D bryn. Tänk vad tiden går! Redan drygt en månad sedan jag var där sist. Jag hade tappat lite färg, särskilt på högra brynet sedan sist. Detta är vanligt och det är därför det behövs ett återbesök. Nu hoppas jag att dom kommer hålla sig så här! Är supernöjd! Slutgiltigt resultat om ca 4 veckor.

Annars har jag mest pysslar med barn och hushåll den här veckan. Det här med tvätten kan verkligen ge mig ångest! Så fort man tvättat upp, vikt och lagt in i garderoben är tvättkorgarna proppfulla igen! Bara att börja om! Jaja, bara att gilla läget. Har också hunnit jobba med två ringar. Lött ihop en bronstråd till en ring och förberett den för stensättning. Har också fortsatt på ett av mina och Johannas projekt, en ring, snurrad två varv som jag nu förberett för stensättning. Hoppas få den färdig snart så jag kan visa er. Håll till godo så länge med två smycken som vi lagt ut på vår instagram denna veckan (@sistersbyheart_jewelry).

Avslutar med några härlig hallonröda och glittriga naglar!
/M

#barn #bebis #mamma #3dbryn #återbesök #smycken #ring #ringar #älskarsmycken #sistersbyheartjewelry #naglar #gelnail #gellack

Gillar

Kommentarer

sarahceciliacollin
sarahceciliacollin,
Snyggt med ögonbrynen!
nouw.com/sarahceciliacollin
SysterMalinsJournal
SysterMalinsJournal,