3D bryn


Igår var jag och gjorde 3D bryn! Har velat göra det länge men eftersom man inte bör göra det under graviditet och amning så har det fått vänta lite. Precis när jag satt där i väntrummet och inväntade min tur blev jag jättenervös! Inte över själva tatuerandet i sig utan tanken på att behöva ”ta hand om”, smörja in och tvätta, inte kunna sminka sig som vanligt o.s.v. kom över mig. Och tänka på sånt där har jag inte ork för just nu! Men kunde ju inte ångra mig då, när jag satt där liksom. Så det va bara att lägga sig på britsen.


Många vet redan hur man gör dessa bryn. Man börjar med att noppa ögonbrynen till rätt form. Sedan ritas dom ”nya” brynen ut på hunden. Det måste vara noggrant gjort så att symmetrin stämmer. Sedan väljer man ut den nyans som önskas på brynen. Därefter rispas små linjer i brynet som sedan fylls med pigment. Själva rispandet var okej tyckte jag men det brände och sved när pigmentet lades på! Jag blev nöjd direkt! Nu hoppas jag dom läker fint och att jag inte kommer att tappa allt för mycket pigment. Dom måste smörjas och baddas rent morgon och kväll i en vecka (precis vad en trebarnsmorsa behöver - ytterligare ett moment) och jag får inte svettas på dom, t.ex. vid träning eller bastubad och inte få direkt solljus på dem. Om en månad ska jag tillbaka på återbesök och fylla i pigment där det behövs. Så kanske om ca två månader ser jag det slutgiltiga resultatet. Hoppas detta kommet underlätta min vardag och få mitt trötta ansikte att se lite piggare ut! Här kommer före- och efter bild, samt en snygg en mitt under själva processen ;)

/M

#bryn #ögonbryn #3Dbryn #underlättavardagen #villmanvarafinfårmanlidapin #trebarnsmamma

  • Må bra

Gillar

Kommentarer

Linda
,
nu har jag äntligen hittat hit till din underbara blogg! så fina brynen blev.. ser verkligen fram emot att se dom o verkligheten 😊👍💗💗
SysterMalinsJournal
SysterMalinsJournal,
Så roligt☺️Får vi se vad det blir av den😉 Dejt snart❤️😘
nouw.com/systermalinsjournal