Jag skriver om min mardröm när 2009 miste vårdnaden av mina barn när deras far MS och soc järfälla och famrätten älvsjö ljög ihop en historia om att jag hade MBP en form av barnmisshandel, det har jag inte alls.

Även MS och CS släkt och skolan deras arbetsgivare och kollegor osv vet vad som händer men gör inget. CS är inte heller någon bra mor då hon har dragit i tre barn i denna konflikten.

Nu har dom gift sig men MS egentligen är inte intresserad, deras relation och äktenskap bygger bara på lögner, osanningar. Hon har även för att passa in börjat ljuga om mig i den senaste utredningen. Hon är dessutom lärare på s..skolan och borde därför vara en god förebild för barn men?!. inte heller hon gör något för att hjälpa barnen som har blivit gisslan och maktmedel samt slagträ för att komma åt mig.


Soc läser igenom mina gl journaler, ser att både jag och barnen är mycket rädda för MS som och har hotat och misshandlat oss han har skadat sig själv för att skrämma oss osv


Även hans nya fru vet om detta, även Soc där hon bodde förrut men hon väljer trots det att ta sina tre barn och flytta in till MS även CSs släkt och familj vet om allt detta men gör inget åt detta alltså stoppar inte deras planer. Stackars barn med en som mamma och släkt. Misshandel finns på papper och är också polisanmäld senaste misshandeln var 2014-12-13 här utanför våran port. Även en misshandel utanför deras villa där hans nya och barnen blir vittnen men inte ens detta får henne att inse att denna man är mycket farlig och labil.

Han har även skakat dotterns säng när hon låg i den så hon fick hålla i sig för att inte ramla ur den. Har har även hakat av dörrarna från deras gångjärn från båda döttrarnas rum och ställt dörren brevid för att han inte tycker att dom ska kunna stänga om sig när dom har blivit osams.

Han har förnekat den lilla dotterns begränsningar och inte sett till att hon har fått det hjälp och stöd som hon behöver. Även gymnasieval osv har han helt struntat i han säger fel tider till mig för att jag ska komma för sent och han lovar att jag ska få vara med på min stora dotters student utspring och sen skiter han sen i att berätta vart på skolgården dom står han lovar även att jag ev ska får vara med på student festen men sen skiter...osv, Han bara fick vårdnaden pga av ett systemfel det fattar inte han eller ingen av dom. Men Soc och myndigheterna är korrupta med Adv som jobbar åt dom, han fick en av Soc, andra Adv på stan som inte kan detta med att utredningarna är orättssäkra eftersom det bygger på hörsägen, modern häxprocess/häxjakt, att Soc mfl inte ens följer svensk lag eller lagen överhuvudtaget eftersom utrednings metodik är fel, bristfällig. Utredarna är inkompetenta, cheferna läser inte igenom all som skrivs politikerna i socialnämnden och delegationen, har tomt ett namn som har sagt detta i telefonen vet detta men gör inget osv

Utredningarna är orättssäkra pga av att dom ej är Evidensbaserade, dom är ofta partiska och då följer man ej socialtjänstlagen.


Likes

Comments