LEI AV DRAMA OG DEPRIMERT

Jeg merker at jeg er ordentlig lei av drama. Lei av folk som ikke gir seg og ikke ser når nok er nok. Kroppen min blir sliten og jeg tenker alt for mye. Jeg klarer ikke en gang å blogge eller gjør noe sånt da drama tar all oppmerksomheten min. Drama kan være veldig tøft innimellom i hvert fall om det inneholder mye personkrenkelser og hets. Jeg prøver så godt jeg kan og ikke tenke så mye på det men av og til renner det over for meg. Jeg ligger å gråter en stund fordi det er så mye som er galt. Føles av og til som om alt er min skyld eller sånn føles det oppi hodet mitt. Jeg klarer ikke å tenke at jeg er sterk eller noe sånt jeg bare låser meg inn på rommet for å være i fred og ligger å gråter en stund før jeg kommer meg videre. '


Siden jeg skrev dette her på den andre bloggen min har jeg innsett det at jeg må lære meg til og ikke bry meg om folk som ønsker og lage drama. Jeg kan ikke ta innover meg det som skjer. De folkene som lager drama er ikke vært og bry seg om. Jeg har blitt bedre og er ikke like mye deprimert som jeg var, Mange takler drama på ulike måter noen blir deprimerte noen bryr seg ikke i det hele tatt, Jeg brydde meg mye før om når folk laget drama rundt meg men nå har jeg innsett at jeg er bedre enn det. Jeg er mye bedre når jeg ikke tar noe ansvar for det dramaet som skjer enn når jeg tar ansvar for det dramaet som skjer. Det finnes ikke noe verre enn drama. Jeg oppfordrer ingen til og ta noe ansvar for drama med mindre du liker drama og liker og bruke din tid på drama.

Jeg velger og dele kommentarer jeg har fått på dette innlegget for og si tusen takk til de som har kommentert og sagt så mange gode ord det hjelper så utrolig mye tusen takk.

Kommentarer jeg har fått i løpet av dette innlegget.

En anonym Løve
[email protected]
176.11.51.60

Prøv å ta kontakt med folk du kunne stole på før men, du dreit deg litt ut på noen ting for, vet ikke om du angrer, for jeg kjente deg før, men nå føles det ut som du har blitt noen jeg ikke kjenner, men den jenta jeg kjente hjalp meg, og jeg håper hu kan hjelpe igjen


sjanett.blogg.no
[email protected]
109.247.147.176

Så kjipt! Håper det snart blir bedre for deg <3 Husk å fokusere på deg selv, man trenger ikke mennesker i livet som får oss til å føle seg dårlig 🙁

Stor klem!

Gry Henriksen
gryende.blogg.no
[email protected]
84.215.197.80

Nå har jeg gudsjelov vært spart for den her typen crap i vennegjengen, men jeg har nok ikke sluppet noe billigere unna konflikter og issues som gjør en opprørt samlet sett alikevel. – Det er nok av potensielt vriene relasjoner, for å si det sånn (haha).
Siden jeg (vil tro) jeg er noen år eldre enn deg, har jeg imidlertid rukket å skrape sammen såpass med erfaring at jeg har sett et felles mønster som går igjen de gangene jeg blir opprørt, uavhengig av hva årsaken måtte være. – Og ut i fra slik du beskriver, er det langt fra usannsynlig at min måte å hanskes med dette på, også vil funke for deg, -eventuelt med de justeringene du måtte finne ut av for deg selv etterhvert..

Vel.. Nå befinner du deg tydeligvis fremdeles i den første, opprørte fasen som er helt krise, men det kan se ut som du kan være over den værste kneiken siden du har klart å poste dette innlegget..
Av egen dyrekjøpt erfaring, vil jeg råde deg til å gjøre nettopp det det kan se ut som om du har gjort, -nemmelig å trekke deg unna de folkene og det issue som gjelder i noen dager for å bearbeide det hele. – Komme over sjokket, gråte og rase over urettferdigheten, osv. Ikke bestandig like lett, da det gjerne dreier seg om familie, klassekammerater, kolleger e.l. Men når noe skjer hvor du blir såret og ikke får forsvart deg, er det iallefall bare å komme seg ut av settingen asap, for så å gå rett hjem slik at du i det minste får ei natt å sove på det..
Nå mener jeg ikke at du skal stå å ta i mot crap som en annen idiot, men når en blir opprørt på denne måten, er det gjerne fordi en befinner seg i en el annen underlegen situasjon som at en står alene mot alle de andre involverte, at du blir urettferdig behandlet på jobben, eller blir guilt trippet i familiesammenheng. I det slaget rammer en og en blir såret og opprørt, er en imidlertid lysår fra ens beste når det kommer til det å kunne legge frem sitt eget syn på saken på en måte som skaper en positiv og forsonende dialog.
Det føles gjerne ikke slik mens det står på som værst, men like fullt vil du, gjennom å la saken hvile mens du tillater deg selv å rase fra deg, gå gjennom en slags prosess som gjør at du etter noen dager vil se situasjonen med langt mer nøkterne øyne. Nå vil du raskt komme dit hvor du kan skille det som faktisk ER noe å ta på vei for fra det som eventuelt måtte være din(e) feilsteg i saken, og/eller det som viser seg å være (relativt) små kameler du greit kan svelge for dermed å få fokus på det som virkelig har betydning i det lange løp.
Dernest, er mitt råd å gi vedkommende det gjelder beskjed (på en vennlig, men bestemt måte) at dere trenger å få tatt en prat. I situasjoner mange mot en, må en imidlertid se an om en skal ta det med en-to om gangen, eller hva en gjør. Hele gjengen kan jo fort ende i at de rotter seg sammen som sist. Det som derimot kan funke her, er om en har en som kan følge deg som ‘ring-man’. Dvs en du stoler på og som innehar en viss myndighet for å stanse de når de eventuelt begynner å angripe..
Uansett.. Legg frem det du har kommet frem til er sakens kjerne, forklar hvordan du opplevde det som skjedde, samt din side av saken, og ikke minst innkluder eget bidrag/forbedringspotensial også! Videre må oxo du høre skikkelig på motparten hvor du går all in for å forstå deres side av saken. I de fleste tilfeller, er det gjerne misforståelser involvert, enten ved rene ord, eller at en handling var ment som noe helt annet enn hva den ble oppfattet som..

Nå kan det for alt jeg vet sef oxo være at de folka her rett og slett bare er ‘ass’ og drama-queens som behandler folk dårlig fordi de ønsker det, og om så er, er det bare å kvitte seg med de asap, uansett om det skulle bety at du må begynne helt på nytt med å skaffe venner.

Håper dette kan være litt til hjelp iallefall. – Lykke til! <3


Liker

Kommentarer