Schlagers, rumpor och bananas

Det var länge sen jag var ute på galej men igår var det dags. Jag var en sväng till Pride och helt ärligt är jag ”hemligt” svag för schlagers, helst dom gamla låtarna. Scchh, säg inget till någon.

Jag gick bananas och sjöng med samtidigt som jag insåg att jag bara såg människors rumpor och inget annat, eftersom jag satt i rullstol. Tur för mig att dom inte fes. :) Det är konstigt att dom inte hade handikapplatser på en sådan tillställning där alla olikheter är välkomna. Eller vad tycker du?

Ju senare det blev desto tröttare blev jag och jag tror att jag vet varför. Mycket folk påverkar mitt välmående och eftersom jag känner av allas energier så blev jag allt mer frånvarande och min hjärna allt mer tröttare. Plus att jag kände en doft av alkohol, det är ingen ”bra doft” för mig eftersom jag har dåliga minnen av just den doften. Jag är nykterist och det var mitt första nyktra Pride besök.

Allt som allt, det var en trevlig dag och jag träffade många underbara bekanta. Jag såg mycket snyggt (synd att dom inte vill ha mig bara). Gårdagens insikt, ”Det är svårt för en kvinna att ragga på homosexuella män” och ”Varför är alla snygga män antigen homosexuella eller gifta”

Puss puss

O slutligen, ”Sorry girls – I like bananas” (Fri tolkning på det)

#njutaavlivet #nöje #europride #npf #autism #adhd #cerebralpares #psykiskohälsa

  • 744 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229