Krydda efter smak och känsla

Idag fick jag höra, som många gånger förr, att jag är en hejare på att krydda maten. Det är lika roligt att höra det varje gång. Människor gillar verkligen min mat och tycker nio av tio gånger att det till och med är gudomligt. Jag kan inte påstå att jag har någon utbildning, jag går oftast på magkänsla, doft och smak när jag väl lagar mat.

Många personer som har ätit min mat tycker att jag ska skriva en kokbok. Visst kan jag det och då blir den garanterat unik. Inga fasta recept utan mer förslag på kryddor som enligt mig passar väldigt bra. ”Krydda efter smak och känsla”, kommer jag att troligtvis avsluta med efter varje sida.

Är det något jag vet så är det att varje människa har sina smaklökar och sin åsikt om hur ditt och datt ska smaka enligt dom, så det bästa är att låta individen avgöra själv. Boken blir mer tips och förslag att experimentera med, en kreativ kokbok helt enkelt. Inget som kommer ske på den närmaste tiden utan mer som en framtida idé hos mig.

#matlagning #kryddor #godmat #kokbok #framtidsplaner

Gillar

Kommentarer