Jag? Lika känd som Bon Jovi?

Just nu befinner jag mig på Gotland och är mitt i en boksigneringsturné. Jag är helt kär i Visby och alla ruiner och den fantastiska muren runt innerstaden. Det känns som en dröm att vara här och att se. Jag älskar historia, gamla byggnader och allt som hör till som olika gudar, vikingar – ni fattar.

Nu tänkte jag berätta att jag fick uppleva något riktigt stort häromdagen. En följare eller snare ett stort fan till mig kom fram av ren slump när jag var på ICA Maxi i Visby, hon visste inte ens att jag var på plats. Till min förvåning jämförde hon mig med Bon Jovi som var hennes stora idol. Alltså hon tyckte mötet med mig var lika stort som när hon såg Bon Jovi. Jag visste att människor uppskattar mig och det jag gör men inte att jag var lika stor som en rocklegend.

Mina böcker förresten säljer som smör. Det känns så kul att ni där ute gillar och uppskattar det jag skriver om. Jag älskar att möta er och att ni låter mig bidra med ökad kunskap på mitt sätt. Något som blev ett wake up call för mig var att någon gillade att jag delar med mig av positiva stunder men även dom lite jobbiga och utmanade stunder. Det fick mig att vilja visa ännu lite mer. Jag tror att det är det ”nya” som kommer att uppskattas mer och mer. Att människor vill läsa om riktiga känslor, vad som händer och hur olikheter fungerar ute i samhället.

Nedan kommer lite bilder från vistelsen på Gotland.

Kram och kärlek!

#influenser #förebild #kändis #kändislivet #adhd #autism #cerebralpares #gotland

Gillar

Kommentarer

dianalowegren
dianalowegren,
Åh, vad roligt att läsa detta inlägg! Grattis till din bok och kändisskap, hoppas det blir fler böcker mm. Många kramar ❤️
nouw.com/dianalowegren
synligfastosynlig
synligfastosynlig,
Tack så hjärtligt. Jag har skrivit tre böcker, vi får se om det blir fler i framtiden.
nouw.com/synligfastosynlig
MissJohansson
MissJohansson,
Åh vad kul att läsa! Detta fick mig verkligen att le. Massa kärlek! Rakt igenom! <3
nouw.com/missjohansson
Susanne
,
Kärlek 😍 dina böcker är så bra kram
Carolina ,
Ska verkligen läsa din bok så underbart på Gotland ❤
nouw.com/carolinasvarld2018
synligfastosynlig
synligfastosynlig,
Åh vad roligt. Det glädjer mig.
nouw.com/synligfastosynlig
Michelle,
Va kul att va på Gotland ❤️
www.michellefrandell.blogg.se