-”Jag är Moha Frikrafts bonusmormor!”

Det finns en liten del i mig som gillar att få all uppmärksamhet och kärlek och det får jag med min bonusmormor. Jag är hennes enda ”barnbarn”, vilket jag ständigt får höra på Facebook i olika former plus att hon är väldigt stolt över mig och känner sig speciell eftersom jag valde just henne. Jag är såklart stolt över henne också annars skulle jag inte ha valt henne. Det känns som om alla i Köping på något sätt vet vem jag är p.g.a. att min bonusmormor pratar gott om mig till alla hon möter.

Stolt som en tupp säger hon, -”Jag är Moha Frikrafts bonusmormor!”

Igår var jag till min födelseort Köping för att vara med min bonusmormor som jag adopterat själv för några år sedan. Köping är en relativt liten ort som har sin charm. Jag är rätt dålig på Köpings historia så det är tur att min bonusmormor lär mig lite varje gång som jag träffar henne. Egentligen bryr jag mig inte men låter henne prata medan jag fladdrar bort.

Men det är i Köping som jag vill vara i när vi träffas för det är liksom magiskt och känns äkta. Igår upplevde jag Malmön, en liten stadsdel tillhörande Köping. Jag har inget minne av att jag varit där förr. God mat var det och jag älskar mat. Sedan gick vi till Gammelgården, ett café i Karlbergsskogen – där har vi fikat dom gånger som vi träffats förut.

Summa för gårdagen är, en rolig dag i Köping. Trevligt sällskap med mycket kärlek och skratt.

Jag har världens bästa bonusmormor och vet ni… Hon är bara min.

#relationer #kärlek #mormor #barnbarn #köping

Gillar

Kommentarer