Jag håller på att planera hallen och är så oenig hur jag vill ha det, så tänkte be om er hjälp! 

Mina krav var att jag behöver en byrå, muuto dots krokarna (älskar dom!) någonstans att sitta och någonstans att ställa bort skor. 

På första bilden en liten högre byrå, som är 80cm bred, en sittplats på 80cm (med dyna och kuddar), där man kan ställa skorna i lådorna när de inte används. Och så vår befintliga klädhängare bredvid, för det blir ett hål på 68 cm. Möjligtvis ett hål på 28 cm, men vet inte riktigt vad jag ska ha där då. 

På andra bilden är det ett skoställ med sittbänk, tänkte även där sy en dyna och lägga massa kuddar, och så även en lite bredare byrå. Detta är total 2.28m, precis vad mellanrummet är, så det ska gå in exakt och blir alltså inte massa onödig yta runt omkring. 

Luckorna på höger sida ställer tyvärr till det, hade gärna bytt plats på skoställ och byrå, men då är luckorna i vägen för krokar. Innanför luckorna är det elskåp och mediaskåp, så dom sitter tyvärr där dom sitter.

Men, till frågan. Vad tycker ni är snyggast ?? Snälla hjälp mig! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Äntligen har jag fått upp stringhyllan i köket, ovanför köksön, och jäklar så nöjd jag blev.

Termosen är från Stelton, kaffemuggarna från lasse åberg, äggkopparna från Sagaform, nedre ljusstake från Svenskt tenn, brickan är Plattan och finns på Designtorget, Morteln och övre ljusstake är arv. 

Likes

Comments


Här började jag bli lite trött på vintern och tulpaner gav mig lite vårkänsla även fast det fortfarande var mycket snö ute. Så, även fast all snö nästan är borta nu och det är så skönt, så är det ju mysigt med vinter. I alla fall när man är inomhus haha. 

Nej, trött på vintern är jag och ser så fram emot sommaren. Men nu måste man väl snart kunna säga att våren är här. Vi har strålande sol och 10 grader ute. Så vad gör jag inne? Har lyckats dra på mig en jäkla förkylning. Så vilar upp mig inför vad som komma skall. 

Hoppas ni har en fin helg! ​

Likes

Comments


Gammal bild men har inte tagit någon ny på sistone. Men här har ni det fantastiska tray table från Hay. Älskar det och suktande efter det länge innan jag slog till. Men det passade verkligen perfekt på ena sidan av soffan. Än så länge står det tomt på samma sida men för soffan mitt emot. Funderar på en snygg golvlampa och kanske en korg / tidningsställ. Får se vad det blir :)

Likes

Comments


Här är en liten bild på vårt badrum. Det är inte riktigt klart än. Vi har inte fått upp krokar än (Förutom självhäftande, men de trillar ner hela tiden) samt att jag ska ställa dit lite tavlor, men den sidan syns inte på bilden. 

Jag älskar vårt badrum. Det är stort, värmegolvet är gudomligt och det är så skönt med en arbetsbänk (som inte syns.)

Likes

Comments

Ont om förvaring? Eller inte har nån aning om vart du ska förvara saker och ting? 

Såhär gjorde jag. Köpte kuben på hemtex och fyllde den med värmeljus. Den kan såklart fyllas med kronljus eller annat också. Så nu pryder den vår inbyggda hylla i hallen! 

Likes

Comments


Vänskapsknuten från svenskt tenn. Och även tändsticksasken från kristina stark. Och att det står på mitt älskade soffbord från Swedese gör ju bara saken bättre! 

Likes

Comments

Vilken underbar dag. Känslan av att öppna altan dörren och värmen strålar in. Så varmt det börjar bli. Och jag blir lycklig. Ge mig sommar, värme och lycka!

Likes

Comments


Vårt älskade vardagsrum.

Fortfarande en hel del kvar att fixa. Bland annat ska kablarna bort vid tvn och taklampan ska bytas ut. Annars är det bara små saker, som kuddar till exempel. ;)

Om ni undrar vart saker och ting är ifrån så är det bara att fråga :)

Likes

Comments