Har haft en kanon bra dag med familjen idag. Vi har varit och badat, lekt och busat. Ungarna fick varsin glass på vägen hem. Tösen somnade i bilen och det var inte långt ifrån att sonen gjorde det han också. Så ikväll är barnen vakna lite längre än vad dom brukar vara.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja vad säger man? Att släkten kan vara jobbig vet jag mer än väl. Ibland kan de bli för mycket. Har svärfar nere, han kommer att stanna några dagar till o nu börjar jag bli lite trött i huvudet.

Likes

Comments

När man vet att folk inte har pengar, e gjord av pengar o / el har de svårt ekonomiskt så tycker inte jag att man ska fråga hela tiden om man kan låna några hundra. 
Vi ligger precis med huvudet över vattenytan, denna personen vet detta ändå fortsätter hen att fråga om hen kan låna flera ggr i månaden. Blir så extremt trött på detta.... O de e otroligt energikrävande. 

/// Symbios

Likes

Comments

Jag e en av alla de som lider av tandläkarskräck. Så efter plågsamma år hos folktandvården går jag nu mera till sjukhustandvården. Tyvärr har detta lett till att mina besök hos tandläkaren blivit mycket höga. jag vet inte om de e för att jag går så sällan eller om de e att dom e dyrare. När jag gick hos folktandvården så blev jag erbjuden att betala varje månad (dom har ju något sådant där...) men jag hamnade så högt upp på skalan att jag skulle behöva betala strax över 500kr i månaden för att få tillgång till "gratis tandvård". 

Hur som haver, idag efter 2 år var jag på 1h långt besök. En ytlig undersökning som innebar att jag öppnade munnen o dr tittade in i den. Hon tog tusen olika plåtar men eftersom jag måste sövas så gjordes inget med tänderna. Jag gick därifrån med en skuld på strax över 3000kr. Hur fan får detta existera??? Snacka om att sparka på de som ligger. Plus att jag måste betala 1900kr i förskotts för sövningen innan hon ens kan sätta mig på väntelista till sövning. Jag har inte fått något kostnadsförslag än då hon ska försöka få ner kostnaden lite eftersom jag har min RA. Men jag räknar med att de kommer att springa iväg. 

/// Symbios

Likes

Comments

Jobbade i en närbutik för år o dar sen o då var de en tant som alltid envisades med att säga godmiddag när kl var efter 12. De spelade ingen roll att kl var en halv minut efter 12, var den efter 12 så skulle man säga godmiddag o inte godmorgon. Detta har etsat sig fast så nu fick rubriken bli just GODMIDDAG. Jag hoppas att ni alla får en underbar fredag, vet att många längtat på helgen. För mig ser alla dagar nästan lika dana ut så de spelar inte så stor roll om de e fredag el måndag. Men jag tycker att de e väldigt kul att läsa allas status uppdateringar när de e fredag o sen läsa deras uppdateringar som e fyllda med ångest när söndagen nalkas mot sitt slut.

/// Symbios

Likes

Comments

En bra start på dagen e att säga godmorgon till så många som möjligt. Man ska sprida lite värme här o där för de mår både du o andra bra av. Dottern mår fortfarande inte helt bra :( får ta dagen som den kommer o inte trötta ut henne för mycket med en massa lek o bus. Sonen ska till fritids nu så vi får de lite lugnt här hemma. Idag ska dom ha gympa o för första gången ska dom ha med sig träningskläder. Usch, han växer så snabbt. Idag kommer även kvinnan som håller i hans utredning till fritids, hon ska iaktta sonen o se hur han e med andra barn. Vi misstänker att han har ADHD o någon form av lätt autism. Vill göra en utredning för om de visar sig att han har de så vill vi veta detta innan han börjar skolan då för då kan vi hjälpa honom på bästa sätt.

/// Symbios

Likes

Comments

Precis de e jag idag. En rund o gå husmor som tar hand om både barn o hus medan killen ligger på soffan i någon form av koma som bara kan existera hos killar.
Jag har faktiskt nästa lyckats stryka all rentvätt, tyvärr så var jag inte så flitig att jag la in allt men kläderna, handdukarna o lakanen ligger i snygga högar på gästsängen o väntar tålmodigt på att min energi ska komma tillbaka el om sanningen ska fram tills jag tröttnar på att ha den liggande där. De ända som hamnade där de skulle ligga var alla familjens strumpor o underkläder.
Diskmaskinen har gått varm idag o mina händer luktar illa då jag typ haft dom i diskhandskar hela dagen :( Men så e de att va mamma, de finns alltid disk. Här hemma kan man tydligen inte använda samma glas 2ggr. Det finns alltid en massa annat att göra så egentligen blir jag aldrig klar...

/// Symbios

Likes

Comments

Ibland händer de allt för mycket, ibland inget alls. Just nu händer de inte mycket. Killen har duschat, jag har sett en gammal film. Nu äter jag hummer soppa till lunch. Så helt klart en soft dag utan en massa krav. Sonen kommer snart hem ifrån fritids o då blir de full rulle här :) 

Har äntligen ringt o bokat en tid till gyn, så nästa vecka ska jag o killen dit för att se varför jag inte blir gravid igen. Vi har försökt i 11 månader nu o vill inget mer än ha ett sista barn. 

/// Symbios

Likes

Comments

Det e inte överdrivet, jag somnar snart. Klev upp kl 6 i morse då jag skulle vara hos tandläkaren kl 9 o innan de skulle vi hinna förbi ssk för dottern skulle ju lämna prover. När vi typ e framme i Växjö så ringer dom från mottagningen o säger att min tandläkare vabbar idag. Herre gud, blev lite irriterad där. Har ju slitit upp hela familjen i ottan för att komma i tid. Proverna kunde vi ju tagit på hemma plan men eftersom vi ändå var i Växjö så bestämde vi ju att vi kunde ta dom på sjukhuset. Fick en ny tandtid den 4 augusti... Får väl vara glad att jag fick en i år. 

Tyvärr så visade dotterns prover att hon blivit sämre så nu e vi lite oroliga för henne. På måndag ska dr göra ett UL på hennes hjärta så fram tills dess kan vi bara vänta. 

Sonen e på sin andra fotbollsträning, kul att lira fotboll i ösregn :) 

/// Symbios

Likes

Comments