Dette bliver mit sidste oplæg. I går kom de fra kommunen. De sagde at de havde fået beskeder om at der måtte være noget galt. De fik så også ret, da de kom på det mest uheldige tidpunkt overhovedet. 

Far var lige kommet hjem, og det kom som igen overraskelse at han var stang stiv og møg sur. Det gik selvfølgelig udover mig. vi stod stadig i entreen og menneskerne fra kommunen åbnede bare døren og var øjenvidne til det. Der var ingen diskussion. Enten skulle han fjernes ellers skulle jeg. Jeg har altid undret mig over at mor ikke har forladt ham noget før. men nu er det sket, han flytter ud i dag.

Jeg vil savne ham, meget. Han er trods alt ​min far, men jeg har brug for et liv uden ham. Det er slut med op og ned ture, druk og slag, og ikke mindst alle mine mange undskyldninger og bevis føringer. Ikke mere pjækning fra skole eller som det medførte, færdiggjorte computerspil. Jeg er træt. Jeg har brug for at slappe af.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​Folk begynder at blive mistænksomme. Naboerne, skolen, vennerne og kommunen. Jeg er næsten aldrig i skole, og naboerne kan høre råb og skrig. De er flere gange kommet randende og spurgt om der var noget galt. Det er altid min mor der svarer når de spørger. Jeg kan høre hendes nervøse stemme svar, "nej, nej, det er bare en film vi sidder og ser". de må tror vi ikke laver andet end at se gyserfilm. 

Likes

Comments

​Jeg skulle have begyndt i skole i forgårs. Jeg kom aldrig afsted. Far havde drukket og jeg havde fået slag, igen. Også i går aftes gik det løs igen. Det endte med mig med et kæmpe blåt øje. Det gør ondt af helvedes til og ser ud af helvedes til. Jeg tog heller ikke i skole i dag. Undskyldningerne hober sig bare op og jeg kan snart ikke klare det mere. jeg bliver nødt til at komme med noget reelt, noget der ikke kan diskuteres eller tages som pjæk. Jeg sætter mig i sneen, så skal den halsbetændelse nok komme.

Likes

Comments

​Julen skulle være glæde, kærlighed og ikke mindst hygge. Aldrig i mit liv har jeg haft så lidt af det. det var ikke fordi jeg brød rytmen det startede. jeg brød rytmen fordi jeg ikke kunne se nogen pointe med noget den dag. Jeg fortryder det. Jeg har brug for at rette op på det. Jeg kan ikke holde jul, eller gå ind i det nye år sådan. 

Det startede igen Ca. en uge efter det sidste indlæg. Det kom alt sammen tilbage, som om det havde været lukket inde og noget bare åbnede døren. Det styrtede ud, og det stoppede ikke. Det er min mission, at få det til at stoppe, ikke bare som sidst, men for altid. 

Likes

Comments

Det er ikke fordi der er sket så meget de sidste to uger. jeg skriver kun det her oplæg for at holde rytmen. Der er noget inde i mig der føler at hvis jeg bryder rytmen, så kommer alt tilbage. Ingen brud, ingen druk, ingen vold. 

Likes

Comments

​Jeg har det fantastisk. Faktisk tror jeg aldrig at jeg har haft det bedre. jeg føler mig fri, normal og ikke mindst elsket. Jeg prøver alt hvad jeg kan for at få det til at vare ved, selvom jeg godt ved at det ikke sker. Men den her gang føles anderledes. Det virker virkelig som om han vil ændre noget. Jeg tror på det bedste, jeg tror på det bedste i ham.

Likes

Comments

​​​

Der er nu gået lang tid siden han gjorde det sidst. Jeg tror at freden vil vare ved denne gang. Jeg har for første gang i lang tid haft en normal uge. Jeg spiste morgenmad, tog i skole, kom hjem, og vi hyggede sammen som en familie. Det var en helt fantastisk følelse, jeg følte mig normal. ​

Likes

Comments

Jeg følte, at der var fremskridt denne uge. I onsdags var jeg ude og købe ind med ham. Jeg havde ikke lyst, men tvang mig selv til det, da jeg prøver at få et bedre forhold til ham. 

Likes

Comments

Jeg har prøvet at få et bedre forhold til min far, men det er mislykkedes. Han vil ikke glemme det der skete sidste gang. Han vil ikke stoppe med at drikke.

Likes

Comments

Den her uge har været en elendig uge, men ikke meget anderledes end alle andre. Jeg var nød til, at blive hjemme i Torsdags, jeg magtede bare ikke at tage i skole den dag. Jeg var oppe, at skændes med min min far, og vi er blevet uvenner nu. Jeg gider ikke at se ham i øjnene længere, han er bare en stor bunke lort.

Likes

Comments