Dagens planeringar är väl inte så stora. Har 5 hästar att rida idag. Åsnan (Gaylia) är först ut tänkte jag. Missan och Diana ska hoppa lite inför helgens meeting, och Maine och Killen ska ut på Road Work :) jag säger Road Work när man ska ut och rida i skogen vet inte riktigt varför det har bara blivit så..
Det är så skönt nu när hästarna kan hå ute dygnet runt så slipper man mocka ;) jag tycker dom blir så mycket roligare att rida också när dom slipper stå inne halva dygnet!
Men som sagt nu måste jag ut och börja rida! Ha det
(Bjuder på denna vackra bild på en pigg Diana)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Rubriken säger allt! Maine ska tävla i helgen, dressyr. Han ska gå en A:1a och lagtävlans programmet! Red ut honom idag och han känns riktigt fin! Bara dom senaste veckorna har han trampat sig typ 5 gånger så jag funderar på att köpa bubbelplast för att slå in honom i så att han inte skadat sig.. Han är riktigt klumpig av sig..
Missan fick gå lite markarbete på banan idag, inte för att hon tyckte att det var jätte skoj, hon ville mycket hellre springa runt som en idiot och va rädd för allt xD men jag fick iallafall henne lite avslappnad i slutet.
Killen har varit på bökeberg hela veckan och jag säger bara, jäklar vilken häst... Hans gångarter är sinnessjuka xD jag hoppas verkligen att det kan bli något av honom för han skulle säkert kunna bli en extremt fin dressyr häst! Så det är bara att kämpa vidare med honom!

Imorgon ska vi till Mila mässan med Skolan, vet inte om det ska bli jätte kul.. Har varit där en väldans massa gånger och visat upp mitt gamla russ när dom hade russutställning på Mila mässan.

Sängen kallar..! Godnatt

Saga

(Liten bild på mitt russ som jag otroligt nog tävlat upp till nationell dressyr med)


Likes

Comments

Hej!
Tänkte att man kanske skulle börja denna bloggen med att prata lite om sig själv och så. Eller nej inte prata... Skriva.
Jag heter Saga Cassandra Wahlman och är 16 år (17 om två månader!) jag bor i Södra Sandby som är en liten by utanför Lund. Jag bor på en gård med 22 hästar var av 6 är mina :) jag har även 5 katter vid namn Todd, Nicki, Fluff, Wowie och Zlatan.
Ska kanske ta lite om hästarna som ni kommer att få följa här.
Cuirassier eller Killen som han kallas har jag ridit i en månad ungefär, han är inte min utan jag tränar och tävlar honom åt hans ägare. Han är stor och gul med svart man och svans.
Miss Saigon som kallas Missan har jag haft i ca 1 år hon är en D-ponny och ja vi tävlar L:B hoppning och P-90 fälttävlan.
Maine är också en D-ponny och honom har jag haft i tre och ett halvt år, vi tävlar nationell dressyr och jag tänkte starta någon fälttävlan med honom till våren.
Red Hot Chillipepper kallad Peppe är en ren dressyr häst då hans ben inte klarar hoppningen, han går MSV dressyr.
Cascada kallas Vilda och hon är endast 3 år och hon ska starta tre års testet i vår.
Och till sist har vi Spokesman som är pensionerad C-ponny tillsammans har vi gjort allt man kan göra, med SM och NM i fälttävlan i bagaget så lever han nu mera bara livet som 24 åring.

Om jag ska berätta något mer om mig själv så kan jag säga att jag har haft en liten karriär som western ryttare.
Jag är ett extremt fan av Chicago Fire, Chicago PD, Law and Order SVU och Criminal Minds.
När jag blir vuxen vill jag bli antingen brandman, polis, ambulans chaufför eller skådespelare.

Det var det :)

Ska iväg med Maine nu snart och starta årets första start, vi mjukstartar med en LA:1a.

Ha det

/Saga

Likes

Comments