Header

Nu är äntligen våren här, efter lite snö imorse. Vad passar då inte bättre än att böja blogga igen? Jag och en vän gick runt på stan idag efter skolan, där jag köpte lite saker. Efter det bestämde vi oss för att ha en liten photoshoot eftersom det var såpass fint väder, och nu har vi hamnat hemma hos henne där vi äter sallad från Sandy´s och natur godis. Det var menat att vi skulle ha pluggat idag, men så blev det såklart inte. Förhoppningsvis får jag lite gjort imorgon!

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag haft fullt upp. Men jag har fått mycket gjort. Dock inget skolarbete, men det får bli i imorgon.
Vid 6 tiden så hade alla andra lag i cheerleading en ceremoni där vi fick diplom, tog lagbilder etc. Men pga av ceremonin blev vår vanliga träning inställd. Vilket är tråkigt eftersom det är så kul att träna.
Istället körde jag ett eget lite styrkepass hemma
<3

Likes

Comments

Wow okej. Nu känner jag att bloggen varit väldigt tyst alldeles för länge.
Mycket har hänt sen sist, men nu fokuserar vi på det som händer i nuläget istället för att skriva en bok om vad som har hänt den senaste tiden. Ska föröka lägga mer tid på bloggen nu, göra fler olika sorters inlägg osv.

Kan ju börja med min dag. Jag har spenderat dagen med min pojkvän Gabriel i Örebro. Vi har shoppat och myst hela dagen. Gick runt mycket i staden och den var så fin med kyrkor och borgar! Dem hade även hängt upp massa plast overaller mellan husen på en gata. Dem flesta tyckte det var coolt. Men jag mådde bara dåligt av att se dem, eftersom de såg ut som människor som hängde där. Så började bara tänka på alla hemskheter som har hänt och händer i världen. Undrar bara vad Örebros syfte med de var. Iaf så fick jag med mig lite nya kläder som jag tror kommer blir stora favorit i min garderob, speciellt nu i höst. Ett av dem var ett par mysiga leggings som jag redan nu bor i medan jag kollar på Ted 2
<3

Likes

Comments

Två dejter på en dag <3 Först en dubbeldejt med min bästa kompis och hennes pojkvän. Vi åt på restaurangen Koi och maten där var såå god. Kommer lätt äta där igen. Sen på kvällen hade jag och gabe en egen dejt på taket. Massor av mat, filtar och en person du verkligen gillar. Det kan nästan aldrig gå fel

<3

Likes

Comments

Jag och Gabe tog en fika på espresso house. Tänkte pröva en ny smak så jag tog vanilj, mynta och jordgubb. Den var verkligen inte för mig. Smakade i princip bara mynta. Till er som gillar mynta kanske tycker om denna, men den är inget jag rekommenderar till er andra.

På natten sen tog vi plus vanja och min bror en promenad till vattentornet eftersom dem hade nattöppet. Dem har det ungefär en gång per år så det är lite speciellt. Det är så underbart mysigt utsikt. Du kan se hela Karlstad och hur nattlivet pågår.

<3

Likes

Comments

Imorse vaknade jag, tränade lite och åt sedan en nyttig, men supergod, frukost. Men senare på dagen så kom mensvärken. Då tycker jag att man kan unna sig lite choklad. Så Gabe tog med mig till konsum och köpte choklad till mig.

<3

Likes

Comments

​Idag har jag inte alls gjort mycket. Mestadels legat i min säng med datorn i mitt knä. Tog ett även ett bubbelbad idag där jag hade ansiktsmask och fixade därefter mina naglar. Men nu är jag tillbaks i sängen framför datorn där jag har filmen "The longest ride" påslagen. Ibland kan det va mysig att bara göra ingenting, speciellt nu när de har regnat ute hela dagen.

<3

Likes

Comments