Contains affiliate links

(1an)Open Toe Suede (2an)Nly (3an)UGG

Hej alla fina! Nu så tänkte vi dela med oss av lite snygga höst skor till alla er<3 Vi tänkte lite sköna & mysiga skor, då uggsen, sen snygga och classy skor med klack och slutligen vanliga timberland liknande skor, fast svarta! Vi länkar såklart alla skor så ni enkelt kan gå in & hitta de!

Ni får gärna kommentera om ni vill ha ett sånt här liknande inlägg igen, fast med andra kläder såklart, kanske tips på höst jackor?:))

Puss & kram<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så god alkoholfri mojito!! recept nedan<33


Hej alla! Idag så har vi inte gjort något speciellt. Vi har varit i skolan vilket inte var så värst kul men vi slutade 12 idag för vår sista lektion var inställd (yeey). När vi hade slutat skolan så bestämde vi oss för att luncha på en sushi restaurang i stan & det var verkligen så gott!! När vi hade ätit så gick vi hem och gjorde en alkoholfri mojito som också var väldigt god, så vi tänkte dela med oss av receptet, så receptet finns nedan!!

Puss & kram<3


RECEPT

Det du behöver för att göra alkoholfri mojito är:

Sprite eller sockerdricka (vi rekommenderar sprite)

Mynta, 3-4 blad

Lime, pressa bara i lite lime, ca en klyfta (lägg gärna i lime klyftan för mer smak)

Socker

Slutligen kan man ta i några isbitar om man vill, om man vill ha det lite kallare och lite mer tumblr hehe.


Likes

Comments

Hej allihopa! Nu var det ett tag sedan vi uppdatera, det har bara varit ganska mycket på sistone men från och med nu ska det bli bättre uppdatering, hoppas ni är taggade!!<3

Frukosten på bilden är från någon helg sedan, den är väldigt god och går väldigt snabbt att göra! Starkt tips till skolan när man har det stressigt på morgonen. Det enda man behöver göra är att hälla upp fil, vi tog blåbärsfil, sedan hällde vi på vår egen gjorda granola och toppade med blåbär från vår trädgård.

Puss & kram från SW<3

Likes

Comments

Hej alla ni som läser!! Roligt att ni hittat hit, här kommer vi skriva om vår vardag och vad vi gör, allt från spännande och händelserika dagar till tråkiga hemma dagar. Ni får jättegärna kommentera vad ni vill läsa om mer hör och ge oss ideér så blir vi jätteglada!!

Ha det så bra så ses vi i nästa inlägg, tjaao<3

Likes

Comments