Den här veckan som kommer så har jag inte så mycket planerat, ska till stallet några dagar och det var jag, det är det ända jag har bestämt att jag ska göra. Jag ska rida Wodna, Cadde och Cheyenne i veckan. Cadde ska jag rida minst 2 gånger, och en av gångerna ska jag hoppa honom! Cheyenne blir det nog försöka arbeta med bommar,eller uteritter, vi får se! Ifall jag rider ut kan jag ju hoppa över stockar😉På Wodna blir det bara lugnt, uteritter tror jag eller promenader.

Ska försöka ta massvis av bilder i veckan, under veckan som har gått så har jag tagit massor av bilder, med vänner och på andra saker. Då jag nyligen fyllt år och fått en del pengar så ska jag snart köpa en ny kamera, blir troligtvis en Canon EOS 1200D då jag tycker att den är riktigt riktigt bra, och lagom stor! Inte allt för dyr heller.

Men här får ni iallafall lite bilder från den här veckan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Glaesir totalt HATAR allt som har med spray och vatten att göra. Jag har aldrig träffat en sådan fjantig häst innan honom, men han är söt. Men det var ett problem då jag hade Renons Flugspray, den var helt okej men rädd som han är så gick det inte, den lät ganska mycket och det kom inte riktigt ut mycket heller.. Annars älskar jag att den är "liten" och rymlig och väldigt lågt pris!! Men sen tog jag hand om 2 hästar och då hade båda hästarna Ultra Shield till flugspray. Den lät inte, den sprutade ut mycket och luktade helt okej. Väldigt stark men den funkar trots allt. Jag älskar den!! Tyvärr är den väldigt dyr men hur ofta köper man den om året egentligen? 2-3 flaskor på sommaren om hästen har exem kanske? Jag har bara en och det kommer jag nog ha, möjligtvis 2. Men mer än halva flaskan är kvar. Jag är osäker om den finns på hööks men jag köpte den på Börjes i alla fall!!

Renons flugspray: 6/10 för att den sprutade ganska lite och även lät, sen fick jag även kramp i handen.. Så sprutdelen på flaskan var inte bäst..

Ultra Shield flugspray: 9/10 för att den sprutade mycket och lät nästan inget. Tyvärr så luktade den..

Inget illa mot er som älskar renons flugspray, jag gillar dom också men flaskan var inte bäst. Sen brukar jag tyvärr inte tänka på vad som är i utan jag vet att om dom i stallet köper sådant är det bra.

Likes

Comments

Sedan vi startade den här bloggen så har jag gått från att rida en häst, till tre hästar! Nu rider jag

Wodna, ett arabiskt fullblod på ca 154 cm mankhöjd och är 25 år gammal, hon som jag har ridit sedan länge!

M.T. Cheyenne, en förre detta travhäst och vet inte rasen (tyvärr), cirka 167 cm i mankhöjd och 11 år! Han har jag ridit i några månader bara och han och jag har kommit en lång bit på så kort tid!

Cadde, ett arabiskt fullblod (det också) på ca 147 cm i mankhöjd, så en ponny. Han är 5 år bara och han har jag ridit två gånger men ska få rida honom typ hur mycket jag vill under sommarlovet och troligtvis efter också!

Så ja, från att rida en häst, till 3 hästar på några månader! Nu har jag fullt upp med hästar typ 😉

Likes

Comments

Igår var sista dagen jag hade Pyttla och Sigge, och vi åkte lite senare, men det var inget trevligt väder över huvud taget!! Det var varmt och vindstilla, flugor och knott över allt. Pyttla har ju exem så jag sprayade henne med Flugspray och även smorde in någon exem vätska i hennes svans rot och man kam. Sen drog vi på täcket och lät henne gå in. Sen lät vi faktiskt Sigge bara stå ute, vi skulle hem också tyvärr.. Men annars hade vi hämtat honom, men han kunde få vara ute medan kvällsfodraren Nina var ute och red.

Men sen åkte vi hem och började att ta in min nya säng!
Vi har ju målat hela mitt rum vitt, så vi har fixat en ny säng, utan ram. Endast en madrass med ben. Den är ju en stor, hård och klumpig. Men så har jag en lite mjukare över faktiskt.

Sen så kom även min moster Bettan, hennes man och min kusins hund Ida. Vi bor faktiskt grannar, och min moster hade Ida över dagen. Så vi satt på altanen vid 8-9 tiden kanske, men sen efter 20 minuter började små droppar komma och sen öste det ner. Det som var så mysigt.

Igår fick även vi i laget reda på att vi faktiskt har gått vidare, så nu är det bara att träna träna träna och plugga plugga plugga till programmet. Ska nämligen kolla ifall man kan göra ett nytt.


Likes

Comments

Det är ju sommarlov, och jag har SÅ mycket ledig tid. MEN det känns ändå som om jag inte hinner med allting som jag vill, tex att uppdatera den här bloggen! Men jag ska försöka bli bättre på att uppdatera denna, det är mycket enklare att uppdatera min egna om jag ska vara ärlig eftersom den är jag inloggad på på min mobil och tänker på den först osv. Men som sagt, jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera denna!

Likes

Comments

En kompis till mig som även är med i mitt lag ska bort imorgon och även deras kompis, så nu kommer jag få träna 2 hästar, ett vackert sto, fux och lång man, hon ägs utav Amelia. Sen även en jätte fin valack, fux men svart och fux man. Svårt att förklara haha. Så jag kommer fixa mat och det gamla vanliga. Det är imon till söndag, och troligtvis små luckor på sommaren, kanske. Men god natt!

Hälsade även på min älskade prins idag.. Borttappad flughuva.. Antingen har någon tagit den eller så har han lyckats slita bort den.. Men hittar vi inte den tills imorgon får han nog stå inne.. Tyvärr älskling men det är jobbigt för dig..

Likes

Comments

Gissa vad jag och Glaesir ska åka till i eftermiddag..
En ledtråd, en studio ;)

Likes

Comments

Oj, det var ett tag sedan! Jag vet inte riktigt varför, det har bara inte blivit att jag har varit inne här då jag har varit inne på min egna blogg för det mesta. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart gå ut och sätta mig i solen en stund. Men först så måste jag typ duscha Zorro, inte direkt det roligaste som finns men det måste göras!


Likes

Comments