Nykter helg

Veckan har ​varit på topp. Jag har aldrig känt mig så här pigg eller motiverad någonsin. Jag har gått och lagt mig med ett leende på kvällarna. Men, så kom den här morgonen, lördagen den 1 juni, ett sms! "Jag saknar att blanka en helg med dig", vilket betyder att festa non-stop.

En blixt flög igenom mitt huvud med alla galna saker man gjort under dessa helger och hur roligt vi har haft det. Inte en enda tanke på hur dåligt man mådde under festandet eller efteråt. När man festar så hårt så kommer många saker utöver illamående. Tex konstant halsbränna, nästäppa, stickningar i huden m.m och konsekvenserna efter vet dom flesta redan. Till skillnad mot en person som kan gå ut och festa en normal kväll och komma hem runt 01 - 03 tiden så ligger jag där 3 - 4 dagar i en baksmälla som är så mentalt nedbrytande att det knappt finns någon annan utväg än ännu mer fest. Och i Stockholm kan man festa varje dag.

Har under hela dagen gått och bråkat med en enda tanke, "men om 10 år kanske jag kan dricka igen". Vilket jag vet inte är möjligt, rör jag alkoholen igen så kommer allt det gamla tillbaka. Det jobbiga är att denna veckan har varit en av dom lyckligaste veckorna jag haft på länge och så kom idag. Allt jag kan säga är att det har varit en otrolig kamp, men jag sitter här nu, nykter och äter godis istället för att dricka! Det är bara att påminna sig om konsekvenserna och det negativa med det roliga. 

  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer