Header

Idag är skolan kort och lätt, slutar halv 1 idag faktiskt. Vi har idrott men jag håller mig till gymmet faktiskt. Frukosten fick bli lite bröd å mjölk hahah vilket fint inlägg? Nä tråkigt att läsa de förstår jag faktiskt.ni får följa med i stallet istället!:)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har snart lunch och sitter här med Hilma och bara mår. Skolan är jobbig.. Som vanligt såklart. Falko ska ridas idag han vilade igår och det behövdes fast lär ju ha en piggelin till häst idag 👌


Likes

Comments

Faktiskt så har jag längtat få att flytta hit försöker importera min blogg men det går inte.. :( Men då vet ni, im back!


Likes

Comments

Låter som att hela världen vet vem jag är (haha nej neej så är det inte haha. Anna kommer hem idag så skönt! Johanna är hemma hos mig just nu. Hon har sovit här och varför uppdateringen har varit sämst internet ute i skogen suger och Johanna bor typ där.
Igår red jag falko. Han har aldrig varit finare nu är det inte han böjde på nacken. Han var mjuk och fin och böjde knappt på nacken. Han var bara så fin mycket mjukgörande övning sen fick han arbeta mycket bakifrån, som han verka tycka var väldigt jobbigt. Idag ska jag träna honom till uppvisningen imorgon. Jag och Johanna ska rida utan sadel tyglar och utan händer bara rida med benen och känslan!
Likes

Comments

Haha tänkte bara skriva ett godmorgon inlägg. Johanna ligger och sover. Ada tror jag är vaken fast under hennes täcke. Idag blir nog dagen som igår. Har jag sagt att en av våra taxar är försvunna.. Sedan i fredags :(


Likes

Comments

Godmorgon på er. Torsdag prick idag och det är precis en vecka kvar innan skolan börjar om. Dagen lär bli som vanligt känns det som. Fast ska till Johanna och lär nog vara där hela dagen och kanske imorgon. Falko ska nog ridas och arbetas på hårt idag. Vi måste ta upp Johan då hans hov växt ganska mycket. Hoppas verkligen att han säger att jag kan rida som vanligt igen. Har ju ridit honom inne i ridhuset en period. Har ju hållit igång han just då och så. Fast har ej hoppat han. Så när jag ska få hoppa han igen lär han ju vara väldigt väldigt pigg! Hoppas verkligen på det bästa. Nu ska jag iallafall äta frukost och göra mig färdig så höres vi sen :)


Likes

Comments

Måste visst spela med lillbrorsan. Bara mysa på hemma den här kvällen var faktiskt ett bra tag sedan något sånt har hänt!
Imorgon en vecka innan skolan..:o


Likes

Comments