Vilken summa är rimlig?

- Min vardag, - Bellis 5-6 år, - Föräldralivet

Vi har alltså 6 st kompisar till Bellis som fyller år här nu fram tills Bellis fyller år den 23:e nov och två kompisar i helgen, en kompis nästa helg och en kompis 2 nov och vad brukar ni köpa för för summa till kompisar då de fyller år?! Man vill ju inte köpa för för lite, men man vill inte köpa för för mycket heller för det ser också bara överdrift ut. Jag har reagerat på just hos en kompis då hon har en tjejkompis som alltid köper så dyra grejer och det är inte en bara utan de brukar ge 3-4 paket. Då känns ju min enda paket lite fjuttigt som jag köpt för 100-150kr.

Dock får man då tänka såhär för det gör ju jag i alla fall. Jag har som sagt vad 6 kompisar att köpa till & hennes kompis då kanske bara har just henne att köpa till den månaden och då kanske man har råd att köpa lite dyrare. Då får man ändå tänka att jag köper för mellan 750-900kr som jag lagt på alla de 6 presenterna ändå.

Alltså det spelar ingen roll, man kan köpa för 50kr vad som helst, det sitter inte i presenten utan det är gåvan och det är tanken som räknas inget annat sagt med det, man köper det man har råd med.

Bara frågar vad är rimligt att köpa present för? hur brukar ni tänka?

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda ,
Jag håller helt med dej en gova man ger behöver inte vara svindyr för att den ska vara bra 🥰 en lite gova kan göra någon väldigt glad amndiz.se
Silverblomma
Silverblomma,
jag brukar anpassa gåvan efter vad det är för prisklass på kalaset..ex kalas på lekland med aktiviteter & matt kostar ungefär 250 kr per barn medans ett hemmakalas kan kosta under 100 kr per barn och då passar billigare presenter bättre nouw.com/silverblomma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229