Vet du vart du ska egentligen?

- Min vardag, - Bellis 5-6 år, - Föräldralivet

Inte den gladaste starten  

Idag ville inte tösen gå till skolan alls, det var väldigt sura miner och jag känner att det är bragd till mig att jag ens fick med henne till bussen, för det var väldigt sega och tunga steg för att komma dit. Vi missade första bussen, men går ju en till ganska direkt så det är ju ingen fara. Det gick över efter en stund då vi kommit till skolgården så hon vill ju till skolan, sitter bara långt in att erkänna det.

Bussen sedan då, 😜, det hade ändrats text på buss två och stod inte vart den skulle. Jag frågade chauffören om den gick då till Bellis skola som detta bussnr brukar göra. Då hänvisar han mig att jag ska byta till buss 31 när vi kommer till busstationen. När vi kommer dit så har den bussen redan åkt. - Men nu åkte ju den bussen svarade jag då!!!!. - Vart var det ni skulle svarar han då?! Jag berättar vart vi skulle, då svarar han att det inte är den bussen vi sitter i, men så skulle det finnas en närliggande busshållplats vi kunde hoppa av vid. - Ja vi chansar då säger jag. När vi åker iväg ser jag ju att det är exakt samma förbindelse vi alltid åker med och att vi visst skulle stanna vid tösens skola, suck snacka om att ha noll koll.

Idag är jag själv här på jobbet och ska göra lite saker som måste hinnas. Därför tar jag lite småraster runt dagens gång till och från för att kunna gå hem sedan.


Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

pernillakarins
pernillakarins,
sofiefriden
sofiefriden,
Så irriterande, att inte ens busschauffören vet vart hans stannar 🙄nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229