Veckans bloggrubrik - Vad är det?

- Länkamedkärlek

Vad är Länka med Kärleks Blogg-rubrik?

Jo – varje måndag lägger vi ut ett ny rubrik. Alla bloggare som vill hänga på får fritt tolka den gemensamma rubriken. Tanken är att alla som vill ska kunna läsa alla andras inlägg och kunna läsa samma rubrik hos de andra som deltagit. När vi skrivit ett inlägg på veckans rubrik länkar vi det inlägget i skapade tråden för det i gruppen. För att vi enkelt ska kunna ta del av varandras tolkningar.

Alla som deltar sätter veckans rubrik på sitt inlägg. På så sätt skriver alla sin egen tolkning av rubriken och vi får läsa många olika sätt att tolka rubriken. Man har alltså på sig till nästa måndag då nästa bloggrubrik kommer att skapas.

Om ni istället vill göra en instagram- rubrik på Instagram så taggar ni varje inlägg med #lmkbloggrubrik #länkamedkärlek. Ni som bloggar på nouw taggar ert blogginlägg med #länkamedkärlek då kommer varje inlägg från oss bloggare finnas där att läsa och se.

För alla som deltar vill vi att ni börjar inlägget med följande text: ”Detta inlägg är en del avLänka med Kärleks Bloggrubrik med olika rubriker varje måndag. ”

Samt att vi vill att ni avslutar inläggen med ”Vill du också vara med eller är nyfiken kan du läsa mer inne i facebookgruppen Länka med kärlek & även då inne på Kamillas tipsinlägg & påMirres tipsinlägg för Länka med Kärleks måndagstema Bloggrubrik.

#länkamedkärlek”

#länkamedkärlek

Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Vårt nya koncept med Veckans blogg-rubrik kommer bli så bra.kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så roligt att ni presenterar ett nytt koncept. Det ska bli spännande att läsa alla inlägg med den nya rubriken sen 😊
nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229