Var rädda om er och barnens hud

- Tipsarhörnan

Att skydda ditt barn   

Denna produkt är vi nu rekomenderade att använda, den är till för extra känsliga barn läs om den här Evy Sunscreen Mousse Kids. Har köpt en till oss privat och en till förskolan. Det är ju viktigt då att de bara använder denna på henne. Vi öppnar bara ena flaskan först för att se att hon tål den. Skulle hon få reaktion igen kan man ju lämna tillbaks den andra. Dock så känns det som om denna kan bli dyr i drift då det är skum, att man använder upp den snabbt. Misstänker att det inte är så utan att man tar en klick och man masserar ut den. Dock så står det också att man ska inte ha stora mängder. Så den räcker nog bra mycket längre än man tror för vi är till mans friska att överkonsumera produkter.

Bellis är bra mycket bättre nu efter andra Aeriustabletten. Hon ska äta den tills hon är helt bra och sedan ett par dagar till sa dr.

Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Så olika det kan vara, här har vi använt Cirns produkter i flera år utan några problem, stackars liten. Men det är klart att alla har ju olika känslighet osv också så det kanske spelar in?
Jag hoppas att du kontaktat Lidl så att de också får din feedback?
www.onyourfeet.blogg.se
Fnulan
Fnulan,
Vad bra att du uppmanar till bra solskydd! Det är så farligt att bränna sig, sorgligt att se att barn gör det för att föräldrar är dumma..www.fnulan.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229