Tips till hårömma barn

- Tipsarhörnan, - Bellis 5-6 år

Halloj, idag är det stägningdag på förskolan så vi är hemma tillsammans. Bellis vill baka och gå ner på stan och ta en fika. Visst låter det som en nyttig start inte sant? Jaja vi ska ner på stan i alla fall om en stund. Bellis har duschat och gjorts klar för stan. Jag däremot är inte ordninggjord för fem öre, känner mig extremt seeeeg idag. Tycker det varit långa dagar varje dag denna veckan, så det är jätteskönt att det är fredag, jag dessutom är ledig fram tills tisdag. Lovely det är min vecka då vi är lediga fred-mån.

Bellis fick så fin inbakad fläta på ena sidan. Det är mycket lättare att göra dem på henne då hon är blöt i håret. Det verkar inte göra lika ont då och hon finner sig i att jag gör det och det är lättare att hålla ihop teserna då man flätar. Ett hett tips till er som har töser med lite kortare hår som Bellis har.

Puss och Kram

Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

jjaneberglund
jjaneberglund,
haha min dotter låter mig inte ens pilla i hennes hår även fast hon är jätte fin i flätor, uppsatt osv.. men nej, hon SKA verkligen ha sitt hår helt fritt!! o hennes hår är ju ganska lockigt så hon har ju håret överallt haha nouw.com/jjaneberglund
jennifermarie
jennifermarie,
Min mamma använde alltid balsamspray i mitt långa, tjocka hår när jag var liten. nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229