Skoskav, missad buss & vält vagn

- Min vardag, - Bellis 4-5 år

Ja som rubriken säger så är det lite av det som hänt i dag. Mycket roligt har vi haft minsann, vi var på Leos i flera timmar och Bellis vågade testa mer grejer än hon annars gör. Vi åt god lunch där, jag kycklingsallad och tösen pannkakor. Hon smaskade i sig allt med god aptit. När vi skulle ta bussen tillbaka råkade vi precis missa den och då fick det bli egen promenad in till centrum. Likaväl som man skulle vänta 40min på nästa buss kunde jag lika väl gå 35 minuters promenad dit. Skönt och så fick man röra på sig. Dock gillade inte mina fötter det, fått skoskavsblåsor lite här och var nu på fötterna, AJAJ.

När vi kom fram till Borlänge Centrum så gick vi till Fresh bar & tog en paus efter en varm klibbig promenad. Bellis beställde blåbärs festis och morotskaka och jag tog en chailatté, den var PERFEKT. Fanns hur mycket goda bakverk som helst. Jag är nöjd att jag stod emot för har jag bestämt mig så har jag, jag ska vara sundare nu.

När vi gick för att åka med sista bussen hem så fanns det inte plats för vagnen. Det stod redan ja tror det var 3 st vagnar och trängdes där. Chauförren sa att jag kunde ställa den fram vid honom och vi fällde ihop den och la den där. De som skulle åka med kom förbi i alla fall. Det var en snäll busschaffis, hade förmodligen blivit nekad att åkt med annars.

När vi kom hem igen mötte BQ upp oss och vi åkte och tog ett kvällsdopp så mina stackars ömma fötter fick svalka sig, det var jättehärligt. Det var mer folk kvar på stranden än man skulle trott. Detta var ju ändå vid halv 6.

Fyndande även två fina plagg till åt tösen på Lindex. Där hade de 2 betala för 1 på reaplaggen.

​#nouw #blogg #bloggeliblogg #fotoblogg #mammapeppen #mamma

Kram Mirre

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Men åh, vilken söt liten jeansklänning!!nouw.com/charlottelinden
Malin Lindskog
Malin Lindskog,
ojojoj , vissa dar! www.halsamera.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229