Seriös grupp & seriös grupp

God eftermiddag på er, har sovit här nu och nu är jag på benen igen och ska sätta mig och svara på lite kommentarer tänkte jag. Måste tipsa om facebookgruppen - Bloggsupporten - Vi som aktivt kommenterar hos varandra. Det är en seriös grupp och jag har fått många fler besökare sedan jag började där.

Bellis och BQ leker "frisör" i hennes rum. Hon gillar att kamma och pyssla med ens hår. Hon har även en docka, stort dockhuvud som man kan göra frisyrer på. Hon tyckte jättemycket om gympan. Vi tyckte också att det var seriöst och vi fick bra känsla av allt. Bellis lyssnade väldigt bra och var mogen för det som skulle göras. Därför ansåg vi att vi avanmälde dansen. Hon har glömt att vi skulle på det också, därför valde vi att det får bli gympan. Vi tänkte lite i de banorna med att skulle det vara att det är någon gång som hon blir arg eller ledsen för något på gympan då kanske hon hade varit tvär och gråtit och sagt att hon vill gå på dansen istället. Det är bara att förvilla egentligen.

Jag mår inte direkt sämre, så mår jag lite bättre eller för den delen inte sämre så jobbar jag imorgon. Det är för jobbigt att fortsätta att gå hemma. Känns som man kan bli frisk av att komma igång också. Natten får helt enkelt avgöra hur det blir imorgon.

MISSA EJ ATT FÖLJA MIG PÅ DESSA SÄTT!!!!!!!!!!

FIFFIGT OCH BRA

För er som bloggar på nouw, se nedan

——————–> FÖLJ PÅ NOUW (trots att det är wpblogg) <———————-

För er som vill följa utanför nouw se nedan

——————-> Följ mig via bloglovin <———————-

Gillar

Kommentarer

vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,
Kul med en grupp som passar dig 😊
nouw.com/vicktoriabjareklint
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag håller med, det är verkligen en seriös grupp och det är roligt att det kan vara det! Sedan Madde fick hjälp med att hålla koll så har det blivit så himla härligt när det är lättare att hitta de som inte klarar av att följa reglerna osv..
nouw.com/frökenrödlök
Så fint att du delar gruppen 😊. Håller med dig också, har aldrig haft sådan support och många besökare som nu med denna grupp 😃. Det är jättekul och alla medlemmar är så himla fina människor, märks liksom att vi gör gruppen tillsammans allihopa 😊.

Älskar när barn leker frisör förresten 😉. Jag brukar leka det med barnen på skolan också, så skönt 😉
www.saramadeleine.se
Nilla,
Jag tycker också om gruppen som du tipsar om men jag fick tyvärr en varning där i fredags så jag känner just nu att jag kanske ligger lite lågt med att länka min blogg där. Jag har absolut inget emot gruppen men varningen fick jag för att jag hade kommenterat oengagerat och eftersom jag har mina sjukdomar så kan det ibland bli för mycket med vissa saker och när jag fick varningen så kände jag ju att jag inte hade känt mig så engagerad som jag borde ha varit. Jag hade djävulska smärtor i fredags och ville verkligen kommentera alla eftersom jag hade länkat min blogg där i gruppen. Nu efteråt har jag tänkt över detta mer och får väl försöka tänka över hur och när jag länkar min blogg i grupperna. Just då när jag länkade bloggen mådde jag ganska bra men efterhand som dagen gick så blev allt bara värre och värre och jag kanske "slängde iväg" kommentarerna lite obetänkt. Det är i alla fall kul att det gick så bra för din tjej på både gympan och dansen. Hoppas du mår bra i morgon så att du kan jobba för visst är det ofta så att man mår bättre av att komma igång med jobb m.m än att gå hemma 😊 Ha en fortsatt fin dag!
blankatorpet.blogspot.com
Evelina,
Jag håller med om att den gruppen är mycket bra och seriös. Folk engagerar sig där 😃
www.evelinarou.com
Kamilla,
Jag tycker också att denna gruppen funkar hur bra som helst.
kamillaskamera.com/